|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2007
Lokacja: Rz-ow>Nm>monitor
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Veav
Profesja: Druid
Świat: Xerena
Poziom: 63
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Czesc
Mam pewny pomysł co do bezpieczniejszego logowania do gry jadnak nie wiem czy jest on skuteczny poniewaz nie znam dokladnie dzialania wszystkich key loggerow wiem ze czesc z nich po prostu wylapuje znaki ktore zrobimy na klawiaturze jak wiadomo czesc ludzi wpisuje swoj numer czy tez hasło uzywajac ctrl + v jednak dobre key loggery maja przechwytywanie schowka wiec widza co sie wkleja do tibi... wiec przypuscmy ze moj numer do gry to 12345678 mam go gdzies zapisanego na komputerze w notatniku lecz postanowilem go troche zaszyfrowac np tak 12<7>34<1>56<5>78 liczby w nawiasach <> sa wałszywe jednak wklejam caly ten ciag liczb bez nawiasow rzecz jasna i pamietajac w ktorych miejscach sa falszywe liczby kursorem u myszki klikam na miejsce przed falszywą liczba i uzywam backspace key logger moze widziec ze uzylem back space ale nie wie w ktorym miejscu bo nie wylapuje rychu zrobionego myszką moze na slabszych key loggerach to i poskutkuje ale nie wiem jak np dziala owntibia czy ona wychwytuje to co sie wkleja do Account number czy tez widzi dopiero liczby po zatwierdzeniu jak myslicie moze to byc bezpieczniejsze logowanie?
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Teraz 99% keyloggów ma opcję wyłapywania gdzie klikasz myszką i robienia screenów więc za wiele ta metoda nie da...
Najlepsza jaką znam to nie ściąganie syfu, jest jeszcze lepsza - nie granie w Tibię - ale ona raczej tutaj odpada...
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 11 2007
|
![]() Zobaczyles gdzies w wiki definicje keyloggera i zakladasz temat?
ale nvm ;p Szybko ci odpowiem i powiem ze ci to gowno da bo na przyklad owntibia czy taki LOT nierejstruja zadnych stukniec w klawe tylko zamiast hasla do servera sa potem puszczane na ich strone ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2007
![]() |
![]() Najlepszym sposobem będzie format..
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Imię: Jerzos Cage -.^
Świat: Ziemia
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
|
![]() ...i słownik
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2007
![]() |
![]() @up
Ale jeżeli ziomek twierdzi że ma keyloga to chyba najlepiej zrobić formata a nie pie*****ć się z jakimiś nawiasami.. ?
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() 100% metoda to wyje*anie Windowsa a zainstalowanie Linuxa
![]() Co do twojej metody to lepiej kupić sobie monitor dotykowy albo słowny ![]() Mówisz <pięć> i wyskakuje ci 5 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Imię: Vanhelsen
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: pl?
|
![]() Panowie, on daje swój pomysł, a Wy krytykujecie, taka kolej rzeczy
![]() No, ale teraz, za przeproszeniem pier*** o głupotach. Dajcie mu sprawdzony sposób i tyle... I nie mówię, że ma key'a, ale na przyszłość, żeby wiedział ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzisiejsze keyloggery wywołuja tylko ReadProcessMemory(), pare adresów w pamieci i maja Twoje dane dot. konta. Nikt zdrowy nie bawi sie w przechwytywanie klawiszy.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Łódź
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 28
Skille: 61/59
Poziom mag.: 3
|
![]() qrcze chce sobie pograc w tibie a tu du** nie pogram.... bo mam chyba keya kto wie jak go usunąc.. format pomoże?...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szukaj .
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() To nic nie da
Keylogger nie robi screenów, jeżeli już to robi to trojan etc. Niestety nie ma aktualnie znanej, bezpiecznej metody dt. Logowania gdyż te najlepsze keyloggery typu owntibia ![]() |
![]() |