--> | --> |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2005
Lokacja: Z nienacka
Imię: Qu'Mea
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 80
Skille: 16/25
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() do dupy jest takie ogladanie filmiku jak on zablokowal pokazywanie lota nam
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Devseth
Profesja: Elite Knight
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
![]()
16:55 GM Camlost on Menera [2]: are you using a bot? 16:55 Devseth [82]: no • Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to.• |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2007
|
![]() 3 fajne rarki zlotowali 2 axa i 1 sworda ;P i dużo jaj xD od skullstaffa przez X knight legsów po golden legi ...
@down Jestem bratem Sashry i wszystko wiem xDDDD ..... Ostatnio edytowany przez Lexii - 08-12-2007 o 15:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Pokazywał pod koniec filmu. Itemki fajowe
![]()
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |
![]() |