|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witajcie. Ogłaszam że powstała sesja RPG Fake, poważniejsza od tych typu: "Arghhh cierpie na brak tytulu", lub innych. Gracze:
Mernion Ergid Lagon Yog Zaczyna Ergid. OK. ![]() Kolej Merniona. Ostatnio edytowany przez Poprostu Pitbul - 04-01-2008 o 12:02. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Takie łóżko ? w więzieniu ?? N/C...
Tak w ogóle "arrgh... cierpie na brak tytułu" nie było złe ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widzę, że sesje się ostatnio bardzo popularne robią...
A na początek do dupy. Fabuła standardowa, "cela" jest idotycznie naciągana, do tego jeden obrazek... Nie oceniam, ale jak tak dalej pójdzie, to skończ jak najszybciej. Aha, i mam nadzieję, że wybrałeś w miarę inteligentnych graczy, którzy RPG "czują". Bo jeśli nie, to przykro mi, ale sesje masz już debilną.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Dlaczego w wiekrzosc sesji zaczyna sie od ucieczki z wiezienia? o.O
Po drugie to, to lozko nie pasuje do klimatu (za kolorowe ^^). Sciany krzywo sklejone. Tak sie zucilo w oczy i jeszcze ta durza rozdzielczosc screenow... ;< Nie podoba mi sie ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Co tam łóżko ta sklejka to już poniżej zera jest... n/c
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2007
Lokacja: Tam gdzie nie ma Oroga ;P
Wpisy bloga: 2
Imię: Nie mam postaci
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nie mam gildii O.o
Świat: Wszechświat!
Poziom: 666
Skille: 666/666
Poziom mag.: 99
|
![]() Minimum dodaje się trzy obrazki.
Wyjdź stąd. zero/centylion
Shakespeare hates your idiot fake`s. Im really sorry ): And happy new year... Fake`i oceniam w następujących kryteriach: -Pierwsze wrażenie (0-5p) -Fabuła lub przy fake`ach paskowych humor (0-10p.) -Ortografia, interpunkcja, gramatyka, stylistyka (0-5p) -Wykonanie (0-10p.) -Punkty dodatkowe ode mnie (0-5p.) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Moja pierwsza reakcja po tym co zobaczyłem:
"Boże! Jakie to monotonne i oklepane..." Monotonne bo kolejny raz widze to samo, pseudo-sesja RPG zaczynająca się w więzieniu, ze zwiększoną rozdzielczością ("bo daje klimat"), której bohater próbuje uciec z więzienia, a graczami są zupełni laicy nie więdzący nawet czym jest RPG (to ostatnie to moje domysły, więc moge sie mylić). A czemu oklepane? Bo kolejny raz widze: "Sesja RPG" Więzienie Zwiększona rozdzielczość I te zółte coś co w tibii ma przypominać kałuże moczu... Tutaj dodatkowo mamy jeszcze inne mankamenty: Nie pasujące łużko, w dodatku z owego Up. a jak wszystkie grafy z nowego Up. jest ujowe... Żle sklejone ściany, KOmpletną pustke Oraz postaci których nie widać.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2008
Lokacja: świat gamera
Stan: Zbanowany
|
![]() żal..mogę wspomnieć o sklejce? idź mi z tym.
|
![]() |
![]() |