![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Tutaj filmik jak expie na fibuli. Exp ok 75-80k/h wiec calkiem niezly jak na ten lvl.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/36037 ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Jaworzno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Budy Maximus
Profesja: Paladin
Gildia: Loyalty
Świat: Chimera
Poziom: 70
Skille: 86/68
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Nom exp tam jest dość dobry dla palka, sam tam expie na 68 lvlu i przeważnie się zwraca, rzadko zajęte więc git
Lepiej by ci wyszło jak byś zbierał śmieci typu mace long sword itd. Nie musiał byś czekać na respa a kasy by było nieco więcej. I jakbyś używam smp a nie mp ;] Ostatnio edytowany przez Budy_Maximus - 12-01-2008 o 10:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: yyy.. zapomnialem
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Jan 10 2008, 20:48:51 CET Died at Level 70 by a dragon lord
Czyżby efekt tego bicia 3 smoków i dla z 200 hp ;P? Hmm... Filmik może i fajny, pokazuje sposób expienia na fibuli ale czy Ty naprawde lubisz takie hardkory? jak tak to na mary czy inne poi monstery sobie idz... Fibule zostaw dla nie-kamikadze... A i lepiej zawsze miej mane na exure san... Czasem może się przydac... A loot nie zajac - nie ucieknie... Jak bedziesz mial miec waste to waste bedzie, ale lepiej miec waste a nie pasc... ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Expowisko dobre , ale z tym leczeniem to przesada.Im bedziesz mial wiecej hp tym mniejsze prawdopodobienstwo ze padniesz , ale coz , twoja postac i twoj styl grania . elo i dziex za filmik. yo
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 01 2008
|
![]() Tylko czekalem jak zbierzesz jakies combo a tu wszystko pod kontrola
![]() "23:08 Vasami [70]: wiem wiem co chwile red xd 23:08 Vasami [70]: ale ja tak zawsze mam ;p" "Ten typ tak ma" xD Jak patrze jak sie leczysz na 200~hp to mi przypominasz Goblinsworder'a^^ film fajny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Skierniewice
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
![]() |
![]() już przed update było tam fajnie. Nic nowego nie odkryłeś.
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: Bytom
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Świat: --
Poziom: --
Skille: --
Poziom mag.: --
![]() ![]() |
![]() 160~ hp 2 dragi a ty exura gran ? ;o
Jak juz to ktos powiedzial twoja postac twoj styl grania ![]() Ogolnie exp tam jest dobry ,ja na 90 lvl tam robilem max 74 k ; o |
![]() |
![]() |