|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Gaalaaanaa ;d
|
![]() Witam! Mam 23 palla skille 62/45, eq: mammoth fur cape, crown helmet, knight legi,fur booty, dragon shield, wale z royal spearow. Czy dobrze expiloby sie mi na dragon hatchlingach? Loot z nich niezbyt fajny, ale jako taki waste mogę przezyc. Chyba,ze proponjecie cos lepszego? I jeszczejedno pytanko, na tibia.pl pisze, ze sa w dragon lair na edron, ale czy jest tam dobry resp i czy nie ma po drodze np. dragow/?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2007
|
![]() Z tego co wiem smoczki są razem z smokami także ciężko będzie z respem chyba ze pojedynczy gdzieś ale wątpię .. na guardy idz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Z tego co widziałem to występują tylko z normalnymi dragami. Nawet jeśli nie to i tak ich nie polecam.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mhm, czyli na czym mam expić? Guardy byłyby dobre, ale na Edron resp trochę mi nie odpowiada ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2008
Lokacja: W cieniu Czarnobyla
Wpisy bloga: 7
Stan: Na Emeryturze
Świat: Guardia
Skille: 8x/8x
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Dragon hatchling są wszędzie tam gdzie Dragi. Na Dragon Lair, Edron,Pod Naginata Quest jest ich chyba najwięcej na takim obszarze.
Odradzam Ci. Hatchlingi to gówno. Sa dwa razy słabsze od Draga. Dragon Lord Hatchling mają siłę Draga. Robią tylko niepotrzebne zamieszanie, wtrącając się wtedy kiedy bijesz ich rodziców ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oka obczailem wyverny i dobrzeby mi sie na nich expilo, ale nie wiem gdzie jest jakis lepszy resp?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: Leśna
Imię: Kavson
Gildia: Gladiators of Future
Świat: Secura
|
![]() jeżeli ty się motasz o edron to zapewne masz pacc
nie wiem czy wyrobisz, ale spróbuj edron wyvern resp na kanionie, jak przechodzisz na drugą stronę wyspy to tam jest gdzieś wejście ale tam masz resp ~12-15 wyvern (nie pamietam zadobrze) to se możesz nie poradzić. leć se na cyclopolis -1/-2 i unikaj zerków, leaderów, aracnistów, fe itp Pozdro
03:52 Astorius [32]: ja cie uham 03:52 Demon'Coladava [39]: ok 03:53 Your party has been disbanded. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@ : co do zerkow to troche przesadziles..ja 20 palem zerka na 2 hity mialem xD no chyba ze odrazu pod dziura
Pozdro, Hodal. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Jak dla mnie to...
Jeśli dasz rade dragona zabić to możesz na nich expić ale jeśli nie to nie radze bo nie dasz rady. Wszędzie gdzie so Dragon Hatchling co tez dragony Od 1 do paru. Nie polecam expic . |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Lokacja: -
Imię: Hunter Draco
Profesja: Elite Knight
Gildia: Super Kaktussy
Świat: Askara
Poziom: 89~
Skille: 80/77
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Nie Oplaca sie na nich expic ;/ tylko some money wypada i dragon ham...
Dragi chodza obok nich ... ale jest miejscowa w thais : http://tibia.pl/earth.php?x=32246&y=...=9&q=59.92&r=1 Nie jest Zaktualizowana mapka ... ale obok tego dragona jest dragon hatchling ![]() ![]()