--> | --> |
|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Stan: Niegrający
Imię: Weczer
Profesja: Knight
Świat: Askara
|
![]() Po 1: Kup sobie słownik.
Po 2: Kolejny FACC który chce więcej za free... Po 3: Mam FACC i nie potrzebuje jakoś żadnych zaklęc "letko" przyspieszających i "atakujoncych". P.S. Czy mi się wydaje, czy ostatnio zrobiło się pełno nowych kont na tym forum i każde zakłada takie "tematy"? ;d Aha, no i moja odpowiedź na pytanie czy byśmy chcieli: Pewnie, fajnie by było biegac z czymś gorszym od utani hur i "letkim" Groundshaker'em lub Berserk'erem xD Nawet gdyby poparło Cię 100 tysięcy ludzi Cip nie zrobi czegoś co zmniejszyłoby kupowanie PACC... Ostatnio edytowany przez Weczer - 19-01-2008 o 20:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Evul Penguin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mastah Penguins
Świat: Penguin Land
Poziom: 400
Skille: 800/800
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Lokacja: pl
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: +90
|
![]() Nie wiem czy mi sie wydaje ale knight to chyba postac "fizyczna" a nie "magiczna", więc nnie powinien miec za duzo czarów, tylko niezbędne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() skorzystaj ze słownika potem coś pisz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: KK
Wpisy bloga: 1
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 22
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() @up sam robisz błędy( np w sygnaturze "oglondam")
@pare up Jest teraz więcej takich ludzi, którzy robią błędy ort. bo z każdym rokiem jest więcej graczy MMMORPG, którzy za nic mają szkołę.