|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czytałem gdzieś o tym, że dawno GMasterzy zabierali PK na swoją wyspę abi ich "karać". Mógłby ktos powiedziec jak ich karali. Widzialem screen na TibiaWiki jak GM zabrał kolesia ze skullem na wyspe!
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Częstochowa
Imię: Mike'Royal
Profesja: Knight
Świat: Nerana
|
![]() chodzi ci o Isle of Solitude, osobiście czegos takiego nie widziałem na wyspe GM'ów przeniesie Cie tylko na prośbe czy jakoś tak nie wiem dokładnie jednak wiele osób za tibi 7.6 się tam znalazło.
Ostatnio edytowany przez Mike.Mystic - 19-01-2008 o 21:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
![]() |
![]() Ja słyszałem ze GMi zabierali PK na tą wyspe jak jeszce nie było systemu banów za pk
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: dabiljuarsi
Imię: Szczy kawka z dżewa
Gildia: Zryw Ubocze
|
![]() Albo przetrzymywali ich tam jakiś czas albo dedali (wątpie), chyba nie ma innych możliwości.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: pl?
|
![]() Myśle, że np. przez tydzień logowali się w jakimś miejscu i mieli tam być aż ,,ban" nie minie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() To nikt nie grał w tych czasach, co drugi forumowicz przecież twierdzi ze BARDZO STARA tibia była wspaniała!!
![]() ![]() A teraz co? Jojko ![]() Mimo to dziekuje za wypowiedzi i prosze o komentzraze STARYcH WYJADACZY ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
|
![]() Zabierali tam pk, gdy nie bylo jescze skulli i gdy ktos ostro pkowal.
Co do tego jak ich karali niech sie wypowie jakis stary wyjadacz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: pl?
|
![]() Cytuj:
Nie każdy musi wiedzieć o takich miejscach |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2006
|
![]() Gram od tibi 7.1 albo nizej ale nie pamietam by bylo takie cos. Choc czasami lubialem se popekowac
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Cytuj:
![]() Ja zacząłem na tibi 7.1(ehh te czasy ![]() Ja znam odpowiedź ![]() ![]() ![]() ![]()
Korzystaj z opcji Szukaj!!! Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD Ostatnio edytowany przez Lechista - 21-01-2008 o 00:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2006
|
![]() upss to chyba gralem przed tibia 7.1 bo kiedy gralem nie bylo piastek i czaszek to byla extra jazda ;p
ale pamietam ze bylo takie cos ze jak wchodzilo sie do wiezienia to byly tam osoby i jak sie je widzialo to one znikaly to jest jakis rodzaj kary za pk nie pamietam dokladnie