|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: A czy to ważne ?
![]() |
![]() Mój 1 fake
![]() Pewnego dnai God po spotkaniu Bossa mafi N00B uciekł do miasta.. po kilku latach gdy doróśł spiewałsobie musyzczke^^ ![]() I nagle spotkał skład mafiozów mafi N00B ![]() Zaczoł siębać i... ![]() Killer,dziwka thief żucili kolorowe fale ![]() I nagle wszystk ozaroiło się ogniem i hmm leciały.. ![]() I dead wybuchneły jego kości i umarł.. ![]() To mój 1 fake wiec błagam o wyrozumiałośc ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() ajajajaja.... Początek bardzo ładny, klimatyczny.
Potem jak zobaczyłem zgraję odentycznych dwarfów, zrobilo się mniej ciekawie. Potem te czary.. to ci marno wyszło I zakonczenie, a wlasciwie jego brak - tragedia. Gdybys trzymal od początku do konca formę - byloby ok. Ale generalnie nie jest źle. btw - 'dziwka' mogles sobie odpuscic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2004
|
![]() Jak na pierwszy Fake to nie jest tak zle :tongue:
Ale mógłbyś się troche bardziej postarać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() takie sobie pomysl 4/10 wykonanie 3= ale nie martw sie bedzie Lepper.
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia
|
![]() Ten pan w avatarze Khana to Khan a nie Trunks ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2004
|
![]() Same postacie i swiat sa zrobione calkiem estetycznie i ladnie, ale czary i efekty tych czarow wygladaja juz jak wielokolorowa kup..., na dodatek nie ma jakiegos sensownego zakonczenia.
Ocena moja 4+/10 (ale jest szansa na poprawe ). I tak btw: dnai, doróśł, spiewalsobie, musyzczke, Zaczoł siębać, żucili, wszystk ozaroiło. Rozumiem mozna czasem robic bledy ale od czego sa Podglad posta i slownik ort. @Zaknafenian Do'Urden: uwazaj, za tego Trunksa Khan moze sie troche wkurzyc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Hm jak na pierwszy fake nieźle wyszło, ale te "hmm" i ognie to tragedia
P.S. Laserki z oczu były fajne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() OTS i Paint??
![]()
WHU - GSE Ostatnio edytowany przez kidler - 07-11-2004 o 13:48. Powód: bo źle... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Olsztyn
|
![]() Jak na pierwszy FAKE, to może być...
Ja oceniłbym na 2.5+\6... Jak napisał Khan początek spoko ale potem to jusz zwaliłeś sprawe... --------------- W poniedziałek mam PACCA!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Dziwka to na serio przesada no i dziwka nigdy by nie miała brody ;/.
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() Mi się podoba, tylko troszke koniec brzydko wygląda, ale ogólnie jest spox!
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moje eq.
![]() Ajjjj nie tu umiescilem!
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. Ostatnio edytowany przez kaczi - 07-11-2004 o 14:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: A czy to ważne ?
![]() |
![]() NDziekuje all
![]() ![]() ![]() Maniox nie wiedział że stracił brata God'a którego w poprzedniej części zabiła mafia N00B...Wyszedł ze swojej,willi i przywitał się z lokajem.. ![]() anastępnei poszedł zobaczyć i przywitać się z ludzmi w depo... ale zobaczył hmmm ludzkie zwłoki zadziwiło go to bo bez draśnięcia stało 3 dwarfy...zaklnął. ![]() Odrazu zwrócił sie do podejrzanych dwarfów o podejrzanych nickach... ![]() Zagroził im i,rzucił z HMM. ![]() ![]() Następnie Bracia 2282 i Killer rzucili po 3 sd... ![]() Maniox uciekał ile sił... ![]() Jeden z braci 2282 przywołał FiRe ElEmEnTaL'a a następnie obaj, rzucili sd.. ![]() Nie trafili Maniox prosiło pomoc swojego wujka Bezbronnego alkocholika ale neistety jeden sd poszybował w jego strone i... ![]() I zobaczył trupa swojego wujka ![]() C.D.N ![]() -Czy maniox ucieknie od n00bów -Czy maniox zabije bossa mafi N00B -Czy maniox pzreżyje? O tym dowiecię się za kilka dni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Tragedia. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2004
|
![]() Ta druga czesc i tak lepsza od pierwszej, ale jakbys posiedzial nad tym 15 min dluzej wygladaloby to duzo lepiej. Tylko wygladalo, bo sama fabula jest malo orginalna i naciagana.
Nie przejmuj sie jednak tymi negatywnymi opiniami i pracuj dalej unikajac bledow, moze rozwiniesz skrzydla i cos z tego wyjdzie ![]() EDIT: Co do fake'a Kacziwa, nie jest w tym eq nic nadzwyczajnego, a poza tym chyba duzo sie nie napracowales, bo to wyglada na Fake Maker besna. Ostatnio edytowany przez Adlytam - 07-11-2004 o 15:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() baaaad, nawet czarów porządnie nie zrobiłeś, fabuła pierwszego do dupy, drugi lepiej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Wygnajewo
|
![]() jednym slowem do dupy
ja juz koncze moje fake niedlugo umieszcze na forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2004
Lokacja: Gdzie dolina sie zaczyna :<
|
![]() Cytuj:
wcholere bledow niedociagniec a te efekty specjalne syf 2+/10
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() 1) Jakby Ci to powiedzieć... Dlaczego sobie nie odpuścisz tej nieszczęsnej dziedziny jaką jest tworzenie??? Zwykłe grafy masz do kitu, fake'i też słabe... Po co się starasz?? Ja bym się wstydził takie rzeczy dawać na forum.
Cytuj:
Odpuść sobie, bo i grafy i fake'i w Twoim wykoananiu to tragedia... 2) To nie Trunks, tylko odręczny rysunek, który narysował Khan, a przedstawia on Khana Protektora!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2004
|
![]() Cytuj:
![]() a ta ogulnie to pierwsze 3 czy 4 zdjecia sie laduje 30 minut ![]() |
|
![]() |