|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chcialbym wybrac sie swoim 34 ED 34Mlvl na Helheim. Mam dwa pytania:
1. Czy sobie poradze z Bonebeastami i czy cos z nich ciekawego leci? 2.Jak sie tam dostac,na tibia.pl pisze ze musze zdobyc pozwolenie od "bruidow" (???) co to i gdzie oni są? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() Musisz przejść 8 misji ice islands quest (albo 7 nie jestem pewien). Niewiem czy dałbyś rade tym wszystkim potworom na helheimie, sam miałem z nimi problemy. Pewne jest to, że sporo zmarnujesz ;d Bonebeasty są słabe w pojedynke, ale w większej ilości jest o wiele gorzej ;/ nie leci z nich nic specjalnego oprócz hardened bone.
Ostatnio edytowany przez Trickhor - 01-02-2008 o 16:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wana Talib
Profesja: Elite Knight
Gildia: Silent Force
Świat: Candia
Poziom: 160
Skille: 91/86
Poziom mag.: 9
|
![]() Jeżeli chodzi o dostanie się na helheim to tak jak mówi kolega wyżej a co do monsterów to na poziomie -1 są :Mumie i ghoule. na -2:Mumie,ghoule,demon skeleton, crypt shambler.
Na tych 2 poziomach mógł byś fajnie expić a że z mumi leci dużo kasy możesz liczyć na zwrot |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Lokacja: Poznań
Wpisy bloga: 6
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Premia
|
![]() Teoretycznie mógł bym zrobić poradnik o Helheim, ponieważ expiłem tam moim pallem od 22 do 45 lvla (później zwiedzałem najniższe piętra razem z gildią). Ale tego nie uczynię..., przyczyna? Za około miesiąc "odwiedzalność" wysp Svargrond wzrosła by o 100% xD; co jest mi nie na rękę (ta, jestem samolubem
![]() P.S. Co do odpowiednich misji, poszukaj; to problemem nie jest ![]() P.S.2 NIGDY NIE SCHODŹ na poziom -4, jest tam 7bb i 6beho przy samych schodach. 42 Pall nie przeżył xD. Ostatnio edytowany przez Surtius - 01-02-2008 o 17:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() juz przez sam ten post populacja zwiekszy sie o kilka osob ^^ wbijam skill i ide.
Surtius mozesz na pw napisac mi jak sie tam expi?
![]() |
![]() |
#9 |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() sry ze odkopuje, ale nie bede robil nowego tematu.
na ktorym lvl moge sie wybrac 46 rp na helheim? i do ktorego poziomu zejsc? skile nie najgorsze, eq tez nie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Leviathan Palladyn
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() najlepiej expić na -1 z mumiami i ghoulami i na chyba -4 czy -3 gdzie są zabij nie pamiętam chyba beho i bonebeasty - ale na bone uważaj - najlepiej niech wejdzie tem kumpel MS zluruje całe towarzystwo i walnie UE i mozesz latac tyko z bohami żeby cie bony nie dościgły
na -5 nawet nie schodź - jest tam gorzej niż w hellgate na najniższym piętrze na twoim levelu bardziej by sie opylało iść na smoki albo mintwallin - helheim to fakt miejsce dla palla ale bez paru bp potów i tony grzybków nawet nie próbuj - food tam leci tylko z bonebeastów i to żałosne ilości wbij tak z 60 level i mozesz spróbować -5 - o ile nie boisz się elder beholderów tylko jak tam będziesz szedł to nie zapomnij o niewidce lub ringu - przydaje się tam bardzo |
![]() |
![]() |