![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2008
Profesja: Knight
Świat: Arcania
Poziom: +
|
![]() Siema czy chciałbys udzielic wywiadu dla Tibia.pl ?
16:37 Lindlay [123]: czesc, ta moge udzielic;p Wiec na poczatek jak masz na imie i ile masz lat ? 16:38 Lindlay [123]: Piotrek , w lipcu skoncze 23 Uczysz się, pracujesz, typ lenia ? ![]() 16:38 Lindlay [123]: zalezy od dnia, hehehehe Kiedy po raz pierwszy zetknales sie z Tibia i jak wygladały Twoje poczatki? 16:39 Lindlay [123]: w sumie to dawno ale na poczatku sie z tego smialem, ze to kolejny glupi rpg netowy Tibia to słaba gra pod względem grafiki i efektów, co Cię wciągnęło do niej kiedyś i co Cie przyciąga do niej Teraz? 16:40 Lindlay [123]: no wlasnie nie mam pojecia ;] Czy Arcania to Twoj pierwszy serwer ? 16:40 Lindlay [123]: nie, w sumie pogrywalem na paru innych, a Titania to byl taki pierwszy na powaznie Jaka rzecz w Tibii Cię najbardziej denerwuje? 16:41 Lindlay [123]: kurwa stary, wszystko 16:41 Lindlay [123]: ale najbardziej to chyba ludzie 16:41 Lindlay [123]: no i kurwa te glupie kroliki 16:42 Lindlay [123]: na chuj to komu? No właśnie ![]() Jak myślisz, czy ta gra zmierza w dobrym kierunku? Częste update’y, co raz więcej nowych rzeczy… 16:44 Lindlay [123]: chyba nie Twoje ulubione miasto w Tibii? Gdzie spędzasz najwięcej czasu? 16:45 Lindlay [123]: venore Jak wiemy wprowadziles duzo osob na ten serwer, czy frustruje Cie teraz jak niektórzy z nich Cię nie szanuja ? 16:46 Lindlay [123]: pierdole to szczerze mowiac, nie moze mnie frustrowac brak respektu od paru osob w grze aczkolwiek z wiekszoscia z nich utrzymuje b. dobry kontakt tak jak np. Sauron czy Ljubo Jak wiemy wyplaciles sie od DPFT czy zamierzasz jeszcze w przyszlosci sprzeciwiac sie owej gildi ? 16:48 Lindlay [123]: nie widze potrzeby martwienia sie tym teraz hehe Co sadzisz o POI Alunira ? 16:51 Lindlay [123]: nie wiem, nie slyszalem nawet o tym, a co do tego poi beduriona to dobry patent na hajs, ja bym na to nie wpadl hehehe ![]() Czy masz jeszcze jakies cele w tej grze ? 16:53 Lindlay [123]: nigdy nie obieralem w tej grze zadnych celow, gralem poprostu for fun i dalej tak jest Ok, to teraz przejdzmy do szybkich pytan =) Twój tibijski idol ? 16:54 Lindlay [123]: zartujesz? Najlepsze expowisko ? 16:55 Lindlay [123]: demona Najlepszy potwor do loota ? 16:55 Lindlay [123]: ludzie Druid ? 16:56 Lindlay [123]: Wovimus Sorcerer ? 16:56 Lindlay [123]: Eradraaish Pall ? 16:56 Lindlay [123]: ja? Knight ? 16:57 Lindlay [123]: Valdarnok Na koniec czy masz jakies przeslanie dla graczy z Arcani ? Motto ? a moze chcesz kogos pozdrowic ? 16:58 Lindlay [123]: przeslanie to chyba zebyscie przestali w to grac, a pozdrowie tych wszystkich ktorzy by mnie tez pozdrowili przy okazji takiego wywiadu no i wszczegolnosci Konda, Krzysia, Puca (good luck na Selenie) i Navaxa Ok, dzieki za udzielenie wywiadu, Cyaa ![]() 16:58 Lindlay [123]: na razie Ostatnio edytowany przez Robchert - 08-02-2008 o 23:50. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Sam wywiad nie jest zly , niestety dobieracie "niezbyt kulturalne osoby". Jeszcze nie widzialem w zadnym wywiadzie tak beznadziejnych odpowiedzi? Ok , jak juz pozwala na wywiad to kultura musi byc i czemu kazde zdanie zaczyna od malej litery?
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() gowniany wywiad na maxa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() jeden z lepszych jaki widzailemtutaj;] normalny
p.s nie moglem sie powstrzymac: ZAGLEBIE... CO?? 2 LIGA<hahaha> Aro nie bierz do siebie ale musialem ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2007
|
![]() lol
kurw anie tu chcaielm napisac ;d Ostatnio edytowany przez wywiady - 10-02-2008 o 13:12. Powód: mama mnie bije patelniom |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
|
![]() Cytuj:
BOLLOCKS ..I.. ps. na lindzie gra jeszcze stary hunchback czy jakis nowy ciec? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2007
Lokacja: Stolica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lindlay
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 118
|
![]() Cytuj:
ja gram, proste ;] SPIWOR!
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Braniewo
Imię: Seikeron
Gildia: Suicide Boys
Poziom: 140
|
![]() Wywiad zjebany na maxa ;S sorry Lind ale ssiesz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Ludzie moglibyscie chociarz robic te wywiady z ludzmi ktorzy sa kims
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
kurwa i kto to mowi pedale
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Świat: arcania
Skille: 85/85:O
|
![]() Bo masz skile 82/80 na 80 lvlu xDD.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Gildia: Im alone
Poziom: NVM
Skille: NVM
|
![]() Powiem wam, że wywiad taki sobie. Pytanie jak zawsze skopiowane, zero oryginalności. Odpowiedzi w tym wywiadzie były najlepsze, co może napisać koleś o idolu w tibii.. żal to jest tylko gra a Wy z każdym chcecie zrobić wywiad. nudzi Ci się? idź do szkoły a nie piszesz wywiady. A tak poza tym (bez urazy) to 122 lvl to nie jest już żaden wyczyn.
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Mlody
Świat: Ziemia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak można używać słowa 'żal' jako przecinka lub cokolwiek innego.
Jesteście żalem.
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz
Imię: Cadix
Gildia: IP/UNB/BETRAYED
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
|
![]() Dokładnie, żal mi was.
![]() |
#19 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2008
Profesja: Knight
Poziom: +
|
![]() Cytuj:
Sugerujesz, ze nie chodze do szkoly ? ![]() Ostatnio edytowany przez Robchert - 30-12-2008 o 22:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2008
Lokacja: Thais
Świat: Mythera
Poziom: 56
Skille: 74/72
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
Co do tematu to do dupy, 120 lvl + co to ma byc robicie jakies wywiady z dziecmi ulicy i expa OGARNAĆ SIE
![]() |