|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Power abusering - stosowany przez hightlevelowvcow - wyludzanie kasy i eq - np 'give me 5k or die' itp.
Tibia gg - cheater do tibi, najeczsciej z keyloggerem, zapewnia swiatlo i jeszcze jakies inne smieci. Keylogger - przez to sa hacki ![]() Ostatnio edytowany przez sir Tifejo - 11-11-2004 o 19:26. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Choryniec Zdroj
![]() |
![]() A co to jset keylogger ??
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() keylogger to jest program, najczęściej tworzony przez hackerów, który zapisuje wszystko co wystukałeś na klawiaturze i nie jesteś noobem zadając takie pytania, co najwyżej newbie
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ok. Wielki dzięki!!
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: gdynia
![]() |
![]() moim zdaniem temat do usuniecia jak sie dowiesz to moze jeszce bedziesz uzywac a pozniej znowu zasmiecal forum:wspolczujcie mi zostalem zhackowany
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Cytuj:
Rozrózniasz newbie od nooba , ale masz jeszcze kłopot z odruznianiem hackera od zwykłego idioty który idzie na łatwizne i poprostu wsadza w cos key loggera...-.- A propo tibia gg lepiej jej nie urzywaj bo nie dosc ze mozesz stracic postac to jeszzce grozi ci ban bo to jest nie legalne ..;/ |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A mam jeszce pytanko co to Tibia proxy i czy jak to zainstaluje to jest mozliwosc ze mnie zhakuja ? Juz 2 postacie mam zhakowane a nic nie sciagalem
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Pomaga sie logowac, jest mozliwosc hacka, nawet bardzo duza.
|
![]() |