|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Zamiesclem tu opowieści o tibi:
1.Rookgard:elven village: Gdy na rooku masz 100 lvl mozesz wejsc do elven village. Są tam wszystkie rodzaje elfów oraz questy na wszystkie najlepsze rzeczy. Do elven village można wejśc tylko raz podczas uwaga, uwaga...zaćmienia słońca w tibii! Podobno wtedy przez jeden cały dzień jest ciemno. 2.Rookgard:jak zdobyć spike sword: Musisz zabić 100 minosów i mino maga, potem udać się do seymoura w akademii i powiedzieć:"hi","minotaurs","spike sword","yes" i masz spika! 3.Rookgard/Thais ![]() Gdy na rooku będziesz miał 30 lvl to gdy pójdziesz na maina do Thais to musisz powiedzieć do benjamina w depo:"hi","rookgard","yes" i on załatwi ci Pacca za darmo. 4.Carlin:10k za equip: Gdy zdobędziesz 15 lvl w carlin możesz iść do świątyni i powiedzieć:"hi","trade equipment","yes" i później powtórzyć to w innych miastach (jeśli masz facc nie musisz na edronie, darashii i ankrahmun) potem musisz wrócić do carlin i powiedzieć w depo:"hi","trade equipment","yes","yes" i obojętnie jaki equip masz na sobie dostajesz za niego 10k... 5.Thais:Thunder hammer u froda: U froda za 150k można kupić thunder hammer... Nie wiem czy to mity czy to prawda jak ktos wie to niech powie!!! Ostatnio edytowany przez Olek Titania - 12-11-2004 o 21:32. |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Najbardziej mnie denerwują te Wasze nadzieje na darmowego pacc'a. Zrozumcie wszyscy, że nie ma za darmo pacc.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() :ROTFL: BUHAHAHAHAHHAHAAAA!!!!!!!! (wisisz mi krzeslo i monitor bo ebnalem w niego glowa spadajac z krzesla)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Merisquendi
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
|
![]() a ja juz bieglem do Thais :<
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() a swoja droga to gdzies Ty sie takich bzdur nasluchal??:>
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() www.tibia.xx.pl w dizlae mity i tibi jest taki temat mity pochodzom z tej strony
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
|
![]() Przypomina mi to dział w durnych gazetach dla niewyżytych nastolatek w stylu"Prawdy i mity o dojżewaniu", alboe "prawdy i mity o penisie" '-.-
Każdy chyba słyszał o butach chodzenia po wodie ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Za darmo to nawet po mordzie nie dostaniesz!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() Po mordzie za darmo to akurat da sie dostac
![]() ale PACC nie. Zrozumcie ze to jest ich biznes. Oni z tego zyja. i gigla ich czy jakis fanatyk bedzie grac 24/7 i po rooku zrobi 100lvl na rooku czy ktos tam w 1 dzien 50lvl nabije. to naprawde ich gigla. to jest ich praca i ich zarobek. to tak jakby w sklepie komputerowym zaczeli procki za darmo dawac bo ktos dostał 6 z informatyki w szkole naprawde nie ma opcji na darmowego Pacc'a to sie kapitalizm nazywa ![]()
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
Stan: Niegrający
|
![]() przez ciebie złamałem klawiature ale podłączyłem zaraz zapasową. Kto ci takich bzdur naopowiadał.
Chłopaki słyszałem że można gdzieś kondomy na mainie kupić ![]() Na rooku Amber daje du**** ![]() Jak jestem zaproszony do domku koleżanki to moge sie z niom r***** ![]() Albo w stylu: Rookstayer: Zabije cie na rooku ![]() Ja pitole....
za dużo kb w podpisie Ostatnio edytowany przez Kredi - 13-11-2004 o 15:15. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() taa.. fajne są niektore takie opowiastki.
Ja slyszalem, ze jak pojdziemy do sklepiku dla PACCówa na rooku, na terenie dla FACC i będziemy dlugo walic pickiem w podloge to dotrzemy do 'slynnego korytarza rook - main'. Potem było jeszcze, ze slepy ork sprzedaje brass armory i inne katany.. Oczywiscie prastara legenda ze jak zabijemy ghoula to dostaniemy kluczyk do mino maga. Później o labiryncie minotaura na rooku (tym przez ktory trzeba przejsc by sie do mino hell dostac) że jest tam spory respawn minosów. Ponadto plotki o ludziach, ktorzy rzekomo mają brass legi z questa, brass armor za cierpliwosc, i fb runki z ubitych minomagów. oj duzo mozna uslyszec po knajpach, oj duzo... |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a może sobie powymyślamy coś?? ![]() Jak weźmiesz katane i coopera na rooku, i położysz je w pewnym miejscu, to jeśli będą tam leżały przez godzinę, to dostaniesz SoVa, i niezależnie na którym jesteś lvl to idziesz na maina(bez profesji) ![]() to miejsce, to główny plac na rooku, przed seymourem ![]() Jak to tam położysz, to nie wytrzyma nawet minuty, chyba, że będziesz o odpowiedniej godzinie. Wtedy wytrzyma aż 3,40 min. ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
|
![]() a no wlasnie powymyslajmy tera sobie tkie bajeczki
![]()
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra - to jest mój super sikret quast:
Idziesz do jaskini wilków na polnocnych wschodzie. Zabijasz wszystkie wilki oprócz jednego. Potem idziesz dalej w róg i walisz Pickiem w podlogę. Ważne jest żeby go trzymać w lewej łapie. Jak odpowiednio trafisz otworzy cie się tunel. W tunelu musisz pokonać kilka troli, orków, goblinów, mino i jednego cento maga. Potem znajdujesz ukryty switch. Pojawia ci się teleport (ale tylko na 12 sekund!) i musisz szybko w niego wbiec. Zostaniesz przeteleportowany do malego pomieszczonka z 4 skrzynkami. W pierwszej znajdziesz demon armor, w drugiej solva, w trzeciej sc axe'a zaś w czwartej present boxa, z 'nigdy nie gasnącym torchem' w środku. Następnie udajesz się przez drzwiczki po lewej i tam masz przejscie na rook. Tylko trzeba przedrzeć się przez rat room. (nie dają expa i respawnują się po 4/sec) |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Khan
Takie sobie ![]() Moje... Idziesz do Seymur'a(aleśmy się uczepili ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() dobra a to moje:
Musisz kupic bardzo duzo life fluidow na rooku. Ale okolo kilku milionow. Wylewasz to potem na kazdym miejscu w labiryncie do mino hell. Gdy juz wylejesz idziesz do mino hell zabijasz wszystkie minosy a drzwi do mino maga bedzie mozan otworzyc!!!! Okaze sie ze mino mag jest przyjazny i ci otworzy drzwi do pokoju w ktorym sa schody. Na dole jest Dl ktorego trzeba pokonac w 20. Gdy sie go pokona sa tam 2 skrzynki. w jednej jest dsm a w drugiej...??? Gdy sie ja otworzy cipsoft nareszcie zauwazy ze ktos wykonal tego questa I juz planowali ze to jest quest na nowa grafike XD Przez 1 tydzien tibia nie bedzie dzialala ale potem bedzie grafika taka jak w lord of the rings the war of the ring xD
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() @niezłe. Na klękanie bym nie wpadł.
A widziałeś, że jak masz small axe to możesz drzewa ścinać? Ale tylko te niektore. Potem mozesz wymienić 'Wood' na wooden shield lub wooden armor. btw jak stworzysz postac o niku 'Khan - <dowolny przydomek>' i zagadasz do gostka co LF sprzedaje: /hi/quest/kill n00bz/yes/yes/i said: YES you fool!!/ to dostaniesz za free katanę. |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() a wiecie co ja slyszalem? ze jesli pokonasz minotaura na 1 levelu to wypadnie ci z niego klucz do skarbca w kazz. bedziesz za to mial jak wiesz dsl i pod nimi scroll z adresem internetowym i jak na to wejdziesz bedziesz mial free premium account!!! mowie wam to prawda!!!
![]()
#19 |
Fallen Angel
|
![]() Mnie sie zawsze najbardziej podobala legenda, ze jesli pokonasz minosa piesciami na rooku dostaniesz Sword of Fury*
*-lezy sobie na wysyepce tuz przy brzegu rooka, wyglada jak spike. Moj pomysl: Jak zabijesz fistem demona zostajesz GM-em, ale zeby nie bylo za prosto musisz nie jesc wczesniej 2 lata nie jesc i nie mozesz uzywac uhow. Ponadto musisz miec hunted od calego servera, wkoncu kto gm lubi? Jak juz polozysz demona jestes teleportowany do tibijskiego raju, gdzie tylko zabawa i panienki(i piwo za pol darmo ![]()
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() A wiecie, że w Tibii można srać?
|
![]() |