Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.
-->
Odpowiedz

Opcje tematu
stary 15-11-2003, 10:06   #1
Gitax II
Guest

Domyślny Wkurzajaca rzecz

Chodzi i wlasnio o BARDZO wkurzające rzeczy np:wczoraj okolo 19.30 mialem bardzo małe szanse żeby się zalogować na Danubię. Jednak jakimś cudem udalo mi sie zalogować za 2 razem Patrze na trade a tu sell bp 3 bp uh ,bp EF to ja odrazu msg to niego, że kupuje wszystko. Ja bylem w Ab'd a on w Thais gdy doszlem do depo w thais on juz tam czekal bierzemy trade ja juz wzielem accept a tu NAGLE mój komp sie zwiesil i kurczę potem juz sie nie mogłem zalogowac :/ i stracilem uh i ef a byly mi bardzo potrzebne. Dzisiaj chcialem isc do hell i na poh itp.

Piszcie to wasze wkurzajace sutuacje )

~*~*~*~
Edit by Zaglada

Poprawiłem trochę błędów ortograficznych i stylistycznych, ponieważ nie można było dojsc o co temu panu chodzi. Posty, które były niżej zostały skasowane, ponieważ nie wnosiły nic do tematu.

+ 1 upomnienie za przeklinanie i zły dział.
  Odpowiedz z Cytatem

--> -->
PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-01-2004, 09:13   #2
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 10 2003

Domyślny

eee .....
To ja kiedyś, kiedyś na rooku przeładałem sobie z baga to bp rzeczy (ok. 400 gp, rod, jakis tam staff) i chcec polozyc na ziemi ten plecak z cała zawartoscia nie zauważyłem i wzuciłem go do smietnika )) lol
targud jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-01-2004, 19:46   #3
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 12 2003

Master blake ma numer GG 3971309
Domyślny

1) zwiedzalem mape z 2 bp uh. w podziemiach jednej z wysp natrafilem na 2 fire elementare, a poniewaz nigdy sie z nimi nie bilem, to w nogi!!! zamin sie skapnalem, ze zabijam takiego w 3 ciosach, to stracilem 1 bp
2) na rook, zaraz pod placykiem jest mostek, zz 2 dzwigniami. byl to poczatek secury, wiec masa ludu sie tam zwalila. Przez mniej wiecej 30 minut jakis kolo blokowal kladke, tak, ze nikt nie mogl przejsc. :/. a nagle zrobil sie na nim, takie cos , jak sie czarow runicznych uzywa, i znikl. niedawno sie dowiedzialem, ze tak admin banuje . innym razem na rook tak kolo mlyna, sa owce. i jest furtka. zasadzilem sie tak, aby nikt nie mogl wyjsc i zamykalem caly czas furtke. zebralo sie ze 5 osob a ja wrzeszczalem, ze nie dam moim owieczkom uciec, oczywiscie po 2 minutach ich wypuscilem
3)
Master blake jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-01-2004, 22:06   #4
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 09 2003
Lokacja: z Krzesła przed kompem.

Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestarvind
Świat: Obsidia
Poziom: 8
Skille: ;x
Poziom mag.: xD
Matiq ma numer GG 9128383
Domyślny

Nie wiem dlaczego ale mnie wkurza taka rzecz

Expie sobie na bh sam o 9:00 rano ( sam - dużo expa + looty ) a ty nagle jakis n00bek na 15 wchodzi i ci pysqje że on tesh chce tutaj expic czy cos takiego

PS // Kto pierwszy ten lepszy

TibiaPolska.end.pl - zapraszamy - www.tibiapolska.end.pl
Matiq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-01-2004, 23:07   #5
Ice
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 09 2003

Ice ma numer GG 3776693
Domyślny

Denerwujaca historyjka moja to kiedy poszlem expic na ds na 13 lv. Nabilem 14 lv i wychodze na zewnatrz (ds kolo ab) wychodze i czekam na respa a tu nagle cycek na mnie biegnie no to ja za drezwko i strzelam a tu bahh i monitor mi zgasl :/:/ i zaraz babka zaczeła dzwonic telefonem i musialem odebrac :/:/:/ wpdam do pokoju monitor sie jush waczyl i biala informacja (wiadomo jaka )Pozbieralem sie szybko i lece na ta miejscowke (stracilem lv) chce odrobic lv wchodze do dziury tak jak zwykle bahhh i ds zdjal mi 136 hp i znow biala informacja :/:/ i nastepny lv down : (wczesniej musialem jeszcze cyca dobic dlatego 136hp)
Ice jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-01-2004, 07:55   #6
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 09 2003

Havash ma numer GG 3392300
Domyślny

A mnie strasznie denerwują takie sytuacje jak ta teraz. Wracam z pracy, po całym dniu ciężkiej roboty. Żucam wszystkie swoje żeczy na podłoge, załaczam komputer usiadam wygodnie na fotelu i odpalam Tibie. Po czym otrzymuje komunikat "Too many players online". Ahhhhh... strasznie tego nie lubie!
Havash jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-01-2004, 10:35   #7
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 12 2003

Domyślny

Ja raz tak miałem że babka chciała zobaczyć mojego fs a ja mówie że moge jej pokazac na trade i gdy dałem trade na nią to wyskoczył mi błąd pisało coś że nieprawidłowy objekt, a później było Too many players.......
Chomik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-01-2004, 11:48   #8
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 12 2003

Mako ma numer GG 2095646
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Havash
A mnie strasznie denerwują takie sytuacje jak ta teraz. Wracam z pracy, po całym dniu ciężkiej roboty. Żucam wszystkie swoje żeczy na podłoge, załaczam komputer usiadam wygodnie na fotelu i odpalam Tibie. Po czym otrzymuje komunikat "Too many players online". Ahhhhh... strasznie tego nie lubie!
Hmmm.. skoro pracujesz... masz komputer, stale lacze, wiec co ci zalezy raz na rok zaplacic 200 zl na takaSUPER gierke??? I problem z glowy, nie tylko tyle ze nie bedziesz juz mial to many players ale takze wiele innych udogodnien w grze ja nie pracuje a sam mysle o paccu (za wlasna kase )

LoL no bo chyba nie chodzisz do kafejki do pracy???
Mako jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz
-->

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania