--> | --> |
|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Chodzi i wlasnio o BARDZO wkurzające rzeczy np:wczoraj okolo 19.30 mialem bardzo małe szanse żeby się zalogować na Danubię. Jednak jakimś cudem udalo mi sie zalogować za 2 razem
![]() Piszcie to wasze wkurzajace sutuacje ![]() ![]() ![]() ~*~*~*~ Edit by Zaglada Poprawiłem trochę błędów ortograficznych i stylistycznych, ponieważ nie można było dojsc o co temu panu chodzi. Posty, które były niżej zostały skasowane, ponieważ nie wnosiły nic do tematu. + 1 upomnienie za przeklinanie i zły dział. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
|
![]() eee .....
To ja kiedyś, kiedyś na rooku przeładałem sobie z baga to bp rzeczy (ok. 400 gp, rod, jakis tam staff) i chcec polozyc na ziemi ten plecak z cała zawartoscia nie zauważyłem i wzuciłem go do smietnika ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2003
![]() |
![]() 1) zwiedzalem mape z 2 bp uh. w podziemiach jednej z wysp natrafilem na 2 fire elementare, a poniewaz nigdy sie z nimi nie bilem, to w nogi!!! zamin sie skapnalem, ze zabijam takiego w 3 ciosach, to stracilem 1 bp
![]() 2) na rook, zaraz pod placykiem jest mostek, zz 2 dzwigniami. byl to poczatek secury, wiec masa ludu sie tam zwalila. Przez mniej wiecej 30 minut jakis kolo blokowal kladke, tak, ze nikt nie mogl przejsc. :/. a nagle zrobil sie na nim, takie cos , jak sie czarow runicznych uzywa, i znikl. niedawno sie dowiedzialem, ze tak admin banuje ![]() ![]() 3) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
Lokacja: z Krzesła przed kompem.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestarvind
Świat: Obsidia
Poziom: 8
Skille: ;x
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() Nie wiem dlaczego ale mnie wkurza taka rzecz
Expie sobie na bh sam o 9:00 rano ( sam - dużo expa + looty ) a ty nagle jakis n00bek na 15 wchodzi i ci pysqje że on tesh chce tutaj expic czy cos takiego PS // Kto pierwszy ten lepszy ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() Denerwujaca historyjka moja to kiedy poszlem expic na ds na 13 lv. Nabilem 14 lv i wychodze na zewnatrz (ds kolo ab) wychodze i czekam na respa a tu nagle cycek na mnie biegnie no to ja za drezwko i strzelam a tu bahh i monitor mi zgasl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 09 2003
![]() |
![]() A mnie strasznie denerwują takie sytuacje jak ta teraz. Wracam z pracy, po całym dniu ciężkiej roboty. Żucam wszystkie swoje żeczy na podłoge, załaczam komputer usiadam wygodnie na fotelu i odpalam Tibie. Po czym otrzymuje komunikat "Too many players online". Ahhhhh... strasznie tego nie lubie!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() Ja raz tak miałem że babka chciała zobaczyć mojego fs a ja mówie że moge jej pokazac na trade i gdy dałem trade na nią to wyskoczył mi błąd pisało coś że nieprawidłowy objekt, a później było Too many players.......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() LoL no bo chyba nie chodzisz do kafejki do pracy??? ![]() |
|
![]() |