|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chciałbym się was zapytać od którego levela mogę expić w mint sorcem, jaki mlvl ile wziac run manasow itp.swiat pvp,
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Danera
![]() |
![]() mysle ze od 33 (wez woi i woce) i bp gfb jak trafisz na "Stado"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2006
|
![]() mysle ze expienie w mint postaciami magicznymi to glupota.
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Wrocłaff
Imię: Batrix Sorcerer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ROX
Świat: Menera
Poziom: RLZ
Skille: 999/666
Poziom mag.: 49
|
![]() Nie tyle co glupota, to debilizm ![]() @topic Najlepiej w ogole tam nie idz ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() Mozesz tam isc od okolo 30 lvlu choc nie jest to oplacalne bo duzo expa tam nie zrobisz na godzine a loot taki sredni, tym bardziej ze jak trafisz na czyszczenie to caly loot przepadnie. Jesli jednak sie uprzesz bo moze chcesz powycinac sobie skorki to wez na siebie jak najwiecej manasow, z plecak gfb, i expic przy uzyciu visa i woi
![]()
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2007
Wpisy bloga: 8
Imię: Legenda Tibi
Profesja: Druid
Świat: Astera
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Yoh92
Mój Blog na Tibia.pl: http://forum.tibia.pl/blog.php?u=112404 . << NOWY WPIS!! Nick: [char]Legenda Tibi[/char] Świat: Astera Profesja: Druid Best Solo: [monster]Demon Skieleton[/monster] Best Team: [monster]Dragon[/monster] Ukryty tekst:
Ostatnio edytowany przez Yoh92 - 18-03-2008 o 14:46. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Na siłę można z monkiem biegać i część expa przypadnie Tobie. Gfb niezbędne, przyda się duża ilość mana potionków. Możesz robić loota z brass armorów i tego typu przedmiotów lub, jeśli masz dużo cierpliwości, wszelkiego złomu możliwego do sprzedania.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() @Yoh92
dziekuje 'korektorze' ![]() ![]()
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Marcin of Valoria
Profesja: Elite Knight
Gildia: Troyanic Warriors
Świat: Valoria
Poziom: 45
![]() |
![]() Zgadzam się że sorc na mintwalin to głupota, mintwalin jest stworzone najbardziej dla knightów no i palle też nie najgorzej tam mają, ale sorcem waste jeszcze bez pacca
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Wpisy bloga: 1
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
|
![]() Na mint trzeba uważać na niespodziankę czyli na bosa minosów
![]() Sam może strasznie silny nie jest ale jego armia to taka ponad połowa respa całego miasta... Odradzam wyprawę w tamto miejsce...
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2007
Lokacja: Zza ciebie.
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
|
![]() Cytuj:
Hmmm 33 lvl 1 BP GFB kilka BP MP(mana potion) i kilka Magic Wall na wszelki wypadek gdyby uciec było ciężko, była też teoria monka ale chyba to no sens.
Widzisz we mnie jakieś wady? Z tym się urodziłem i z tym chcę umrzeć. Taki mam patent na rzeczywistość. Masz za dobrze? Czar może prysnąć. Lepiej ostrożnie iść z tą myślą, Że może zdarzyć się wszystko. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2008
|
![]() Cytuj:
"Możesz tam iść na +33Lv" Minosy sa silne na ogien, przy duzo mneijszych kosztach, i niewiele mneijszych hitac z woce bedzie ci lepiej, to samo tyczy sie gfb, trzeba brav avalanche, mino maga mozna bic z decay'a "Jednak przebywanie w Mint, dodatkowo postacią Magiczną jest nieopłacalne." Piszesz ze huntowanie w mint jest w ogole nie oplacalne, tymbardziej mag voc, i tym pokazujesz ze nigdy tam nie byles chyba ze tym twoim 27druidem, bo moj kumpel w po 3-4h ma 30+ oz lootbaga, ~35 mino leahter z 2k w kasie czasem woce wastujac bp mf moze. "*Kilkanaście Mana Potion's" Kilkanascie to mniej niz 20, a typ gra na pvp i chyba nie chce czekac na mane przez pol hunta... Ty juz gosciu mnie denerwujesz w kazdym poscie probojesz sie lansowac, udawac fajnego ale ci to nie wychodzi, nie wiem co robi w supporcie ktos to pisze "mana potion's" bo mana potions to normalny angielski wyraz i zadnych " ' " tu nie walisz, to samo Magiczna z wielkiej litery... @topic Mozesz isc, zwrocic to sie zwroci ale w porownaniu czas/exp i czas/loot lepiej bedziesz meic na innych expowiskach, np guardy albo mt sterum, czy dc |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2006
|
![]() Wcale expienie tam nie jest głupotą , lecz jeżeli chcesz tam dlużej posiedzieć to musisz mieć z 50 lvl, żeby wziąć dużo Mps. Profit każda voc ma tam duży. Lecz najlepiej expić tam Knightem.
|
![]() |
![]() |