|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2007
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Witam. Mam do zadania parę pytań. Mianowicie niedługo będe posiadał PACC. Problem polega na tym, że chciałbym dowiedzieć się, czy na Pacc Area jest jakaś fajna miejscówka z ratami..? Chcę tam wbić 8 lvl, ponieważ na wejście przyda mi się dużo kasy.. Jeśli jest takie oto miejsce, proszę wskazać mi je na Tibian Earth. Z góry dziękuje.
No i teraz drugie pytanko. Mam dylemat - po wyjsciu z maina będe sorcerem.. Proszę o pokazanie mi fajnego miejsca na Pacc Area (Edron , Ankh , czy coś) do expienia do mniej więcej do 15-18 lvla. Myślałem o Larvach, ale nie potrafie znaleźć takiego miejsca na Tibian Earth, bo po pierwsze nie widzę, jakie potwory znajdują się na danym obszarze, a po drugie, nie widziałem miejsca, w którym byłyby same larvy na mapie respawnów. Z góry dziękuje, i proszę o nie zamykanie lub usuwanie tego tematu ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kopciu the Demonhunter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Infernal Team
Świat: Menera
Poziom: 100
Skille: 87/69
Poziom mag.: 20
|
![]() Nie bij ratów, bij bugi i spidery na pacc area-wbijesz 8 10x szybciej, a kasy bys i tak duzo nie zarobil
Po wyjściu na maina polecam ci roty na darashi, albo w port hope. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Stan: Niegrający
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() @UP
Albo w podziemiach liberty bay. Polecam też larvy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Profesja: Paladin
|
![]() Cześć!\
(Jak mnie tu dawno nie było ![]() Nie polecam ci kupowania Premium przed 30+ lvl. Ale jak koniecznie chcesz: Największy zbiór szczurów na PACC area znajduję się już w mieście , w pobliżu NPC ,,Lee'Delle ''. Po wyjściu z wyspy początkujących najlepiej udaj się na trolle w Edron (do 12lvl) a następnie roty w darashi (Do 20) lub larvy w Ankh! Pozdrawia ---------------------------------------------------- /\ / !--- /\ /\ / /\ / \ / !--- /--\ / \/ /--\ / \/ !--- /----\ / / \ / Edit@ Rats: http://tibia.pl/earth.php?x=32029&y=32195&z=8&q=244.79 Ostatnio edytowany przez Goggo - 06-04-2008 o 10:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Imię: Taifun Palladyn
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() PACC opłaca się kupować na każdym lvlu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
Imię: Ardoix
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 25
Skille: 63/64
Poziom mag.: 4
|
![]() @Up
Popieram tez mam Pacc od 1 lvl ;p @Topic Raty Masz pod sklepem na Pacc Area. A do 25 lvla lepiej expic na rotach w Darashi. Pozdro Ostatnio edytowany przez Mukos - 06-04-2008 o 10:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
1.Raty na pacc area http://tibia.pl/earth.php?x=32027&y=32197&z=7&q=153.32 2. Larwy na Ankh Desert http://tibia.pl/earth.php?x=33154&y=...=8&q=43.06&r=1 http://tibia.pl/earth.php?x=33219&y=...=8&q=32.29&r=1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Bardzo dziękuje wam wszystkim, przede wszystkim tobie , temu up ![]() Aha, jakie eq potrzebuje, żeby larvy zadawały mi max hity 3-4? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() A ja bym Ci poleciła po wejściu na main iść na rotwormy na Edron.
http://tibia.pl/earth.php?x=33219&y=31909&z=7&q=76.18
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Też tak myślę. Tylko jakie mniej więcej eq na te rotki ..? Tak żeby za mocno mnie nie waliły..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja pierdole az taki cep z Ciebie jest? Na te roty mozesz isc bez eq (btw. wanda musisz miec) bo chyba jest rola maga zeby ?(....?) tak wlasnie s*******ac! Pomysl troche czlowieku, chyba ze bedziesz bocic
![]()
![]() |
#12 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() Potrzebujesz noob-set, tj. Scale armor, brass legs, dwarven shield, steel helmet. Wtedy nawet jak Cię otoczą to mogą Ci naskoczyć ;P.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Woxes, a wiesz, że ty też kiedyś byłeś newbie? Na rotki najlepiej nie kupuj eq, tylko idz w tym z rooka, i zrób qesty na nie na edron, na trolach i na goblinach, no oprócz hełmu i tarczy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2008
Lokacja: Gostynin
Imię: Sir'Buszmen
Gildia: -
Świat: Guardia
Poziom: 63
Skille: d
Poziom mag.: 18
|
![]() polecam darashie =]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2006
|
![]() Idź na maina jak najszybciej, tam poprosisz kogo kolwiek to rzuci ci noob eq p set itp. Jeżeli nie to i tak sorckiem nie musisz dobrego eq, wystarczy jakakolwiek tarcza , a kase pozbierasz na rotach na Darashii, Lb, lub też na larwach od 9 lvla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2007
Wpisy bloga: 5
Imię: Soqa Sayo
Profesja: Paladin
Gildia: Apokalipsa