|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() powiem ci
idź ciągle na lewo, albo na wschód, albo w dół, albo na północ -.- głupia odpowiedźna głupie pytanie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Libiąż
|
![]() uuuuuu... Stary wplątałeś się w ładne bagno;/. Ja jak tam ugrzęzłem to miałem okazje widzieć fajne potwory.. ale i tak w końcu dojechały mnie fire devile(szmaty). Czekaj aż jacyś goście będą szli na deserta. Wtedy poproś ich o pomoc. Proste nie...?
![]()
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Poszukaj na tym forum, lub na innych stronach a znajdziesz dokładną mapkę jak wyjść.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Imię: Dsquared
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 13
|
![]() Kolo vocation questa jest taki maly teleporcik z tabliczka : ESCAPE !!. Tam mozesz wyjsc na powierzchnie. Ale nie powiem Ci jak tam trafic bo t obylby quest spoiling ( czy jak to tam sie pisze
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2004
Lokacja: Guildford(UK)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Minne Reid
Profesja: Sorcerer
Gildia: ----
Świat: Hiberna
Poziom: 17
![]() |
![]() No....a jak sie wpakowałes w dziure bez tzw,,ropeplace" to raczej juz nie wyjdziesz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Ej , spokojnie ...
Wszystko będzie dobrze ... Tylko musisz uzbroić sie w cierpliwość ... Oraz zachować zimną krew i stalowe nerwy ... Wylądowałeś w sali pająków .... Skręcaj dwa razy w prawo , idz na dol ... Omijaj fire devile , jak spotkasz same slimy to jesteś już blisko wyjścia. Wiem , bo niedawno sam się tam wpakowałem ... Też się na początku wystraszyłem , ale jakoś wybrnąłem ... ![]() Ostatnio edytowany przez Angelus - 19-11-2004 o 00:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
|
![]() O K***a tez tam raz wpadlem z kolegami Stary jak masz taki quesciu z Firedevilami to idziesz na polodnie i potem na wschod idziesz do gory i masz teleporta jak ja wyszedelm zostalo mi 7 HP !!!!!!!
Acha jeszcze sie uchow nie mialo ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |