--> | --> |
|
Notki |
Morgana Wydarzenia ze świata Morgana |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
|
![]() Witaj!
Jesteśmy gildią [GUILD]Yalpon Yapon[/GUILD]. Cele:
Wymagania? Nie ma, jeśli ktoś będzie miał słabe umiejętności walki z innymi graczami - mamy nadzieje, że nauczy się czegoś. Brzmi szlachetnie? O to chodzi. Gildia ma charakter relaksacyjny. Jeśli chcesz pisać, że zabiliśmy kilka osób i mamy się za dobrych - wiedz, że już to zostało tutaj napisane. Naszą odpowiedzią na tą myśl jest to, że znamy swoją wartość i wierzymy. PS nasuwa Ci sie pytanie czy to gildia noobów? Od razu udzielę odpowiedzi: To zależy od osób będących w gildii. Nie od wypowiedzi pojedynczej osoby. Rekrutacja w tym temacie lub konsultacja z członkiem gildii. Pozdrawiam, qcosa Ostatnio edytowany przez qcosa - 07-05-2008 o 00:03. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Lokacja: Częstochowa :)
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Morgana
|
![]() Hmmm..... chetnie bym doszedl
![]() Malutki Drut ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 04 2008
Imię: Ab'dendriel pk team =)
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rolvers
Poziom: 45+
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() przewidzialem takie posty, dlatego napisalem:
Cytuj:
PS "nie rob tak" - powiedziala osoba, ktora nie wie, ze nie trezba cytowac calego pierwszego posta po to, zeby na niego odpowiedziec [zmniejsza to czytelnosc i klarownosc tematu] oraz napisala 2 posty pod soba [argument taki, ze laguje forum? mi tez laguje, i wierz mi: da sie tylko raz wcisnac "wyslij" poczekac az do wyswietlenia sie potwierdzenia lub wyswietlenia bledu, sprawdzenia tematu, czy nasz post nie zostal juz przypadkiem dodany i dopiero podejsciu do drugiej proby wyslania wypowiedzi. to tyle o psuciu reputacji Ostatnio edytowany przez qcosa - 08-05-2008 o 15:52. Powód: uczucie potrzeby dodania post scriptum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Lokacja: Częstochowa :)
|
![]() To dasz mi inva ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
1wszy ->nie ukazał się 2gi ->tutaj pokazała się informacja ze dopiero moj post bedzie widziany po uprzedniej akceptacji moderatora z tąd post pod postem. Amen, X4d1 nie robił byś z siebie chociaż z naszego teamu nab teamu bo to się mija z celem. Wierz mi tylko ty chcesz się upodobnić do Urizy z Ab pk teamu. Chcesz robić z siebie idiote? proszę bardzo, ale nie naszym kosztem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jesli chcesz byc podziwiany jako najlepszy, to istnieja programy, ktore promuja takie osoby, przyklad? Got Talent... jesli nie jestes 'nabem' to predzej czy pozniej wyjdzie szydlo z worka i analogicznie do drugiej sytuacji, bedzie tak samo. podam jeszcze ironiczny argument: "za im bardziej slabych postrzegani jestemy, tym wiecej osob bedzie chcialo to nam pokazac[czyt. zabic], jak bardzo slabi jestesmy" Cytuj:
co do akceptowania przez moderatora postow: moje posty sa publikowane od razu, nie ma zadnych autoryzacji; wg ciebie, ktory moderator zaakceptowałby 2 te same posty pod rzad? sugerujesz ze kazdy z 4097 postow w temacie Wojna Na Morganie zostal zaakceptowany przez moderatora? odrazu przedstawie wnioski, ktore wyciagnalem: to forum nie jest rygorystycznie moderowane... (do czasu) PS moje konto zostalo zalozone w 2006 roku, twoje pozniej, ma to cos do znaczenia? szczerze watpie... Kod:
Ostrzeżenia: /1 (3) powstala dyskusja na temat malo wnoszacy do tematu Ostatnio edytowany przez qcosa - 09-05-2008 o 00:45. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zbanowany