|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Gdynia-Inferna
![]() |
![]() (nazwa mówi za siebie)
Loot z 2 godz. Dwarfów ![]() Zwiedzamy ![]() Zaczynamy od Dp ![]() Jakiaś typiara gada że ją zabiłem hmm może raczej tak ![]() Tu widać że to prawda widać przypominam sobie jak walnołem Wire Wall koło Dp Skutki były ogromne nie zrobiłem fotki ![]() ![]() Koniec Puźniej dam nowe ![]()
|
![]() |
#2 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Wielkoscia to te fotki nie grzesza.Nudne...tylko napisy. Jedyna ciekawsza, to loot z dwarfow. Moglbys dac jakies expienie / hunty itp...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Co to jest wklejiłeś fotke jak gadasz że inferna to swait noobów i pokazałeś locik z dwarfów.
Mogłeś dać fotki jak sie ktoś zabija a nie! Ostatnio edytowany przez LOLO - 19-11-2004 o 21:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Co do ssow: Wogole co to jest? -.- Jakies urywki zdjec nawet nie wiadomo o co chodzi. Ostatnio edytowany przez Afinor - 19-11-2004 o 21:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mam tylko Jeden ale jescze będą
Tutaj jakiś Idiota żucał Dire bomb i były 4 fire eleme ![]()
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() sorka ale to muj pierwszy temat ze zdjęciami więc robiłem jak najszybciej posatcram sie zrobić coś lepszego
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() nudaaa... większe foty i z czymś ciekawym, np: strzelasz Fire Wall przed depo i lud sie na ciebie rzuca ! To by było dobre.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ej Hoxiu ja mam Windows Ex i to ejst gówno tibia jest z klateczek grafa do dupy zacina sie jest więcej kicków lagi jak h0j i musze grać na full scener żeby miec mniejsze lagi niemoge za bardzo sie bić bo mnie dogania 8 lv a ja mam 15 takie mam lagi .A pkowac to pkuje ale jak robie fotke to tibia mi sie minimalizuje więc jak mam uciekać przez miastem jak stoje z lagami i tibiom sie sypiącą dzisiaj mnie zabili 2 baby bo maiłem ***ane lagi straciłem spike sworda który kosztował 2,5 k kiedyś teraz 2 k a co do wieklosci fotek to niemoge dac fotki większej niż 250 MB KUMASZ TO CZŁOWIEKU CO JA PRZERZYWAM .
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uffff ale sie napisałem :tongue:
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 03 2004
|
![]() no cóż... musiałeś się wysłowić
![]() ![]() fotki wyglądają jak zrobione za pomocą wypakowanych spritów i programu PictBear |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Krzyżak
|
![]() Jak na 2h espienia to slay cos ten loot czlowieku... A to pieklo pod DP bylo calkiem niezle!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eee nie rozumiem co ma windows do gry w Tibie. Chyba twoja sieć coś ci szfankuje
![]()
00:24 Acan Trian [114]: ic 00:24 Acan Trian [114]: ekspuj |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak wygląda tibia w ciemnych miejscach
![]() u mnie na kompie ![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Teraz dam fotki nie z Infewrny bo po co zaśmiecać forum, ale robione przezemnie
A więc ide sobie na PoH (przed upade) i spotyka mnie to . ![]() Puźniej ide po swoje żeczy wkońcu 2 bp uh 2 bp hmm 400 bolt i bag sd nie można zostawić. zanim doszedłem spotkałem coś ![]() ![]() A to już nie na temat ale też nie do uwieżenia ![]() ![]() no i jak sie podobało lepsze niż wcześniej ??
nick: Kartofel wies lv:14 (rośnie) Zawud: Uh makler Profeesja: Druid Świat: Inferna mlv : słaby 16 Plzzz nie zabijajcie ! ! ! ! Ostatnio edytowany przez Endder z Inferny - 20-11-2004 o 11:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() I po co? mogłeś troche po pekować a nie zabijać sie na pochu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Jak wsponiałem na początku chyba wyraźnie pisze PRZED UPADE czyli chyba wczoraj tego nie robiłem :/
![]() |