|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() A oto i mój pierwszy fake zrobiony w paincie
![]() ![]() Edit@ BoDzio to ja...
Paladyn Heniek Harmonia Ostatnio edytowany przez Najt of Destrukszyn - 20-11-2004 o 12:32. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
|
![]() slabe...
skull zle wyglada czcionka chyba nie ta? poza tym pomysl jest juz oklepany i w sumie wiele tu nie zmieniles z wyjatkiem lootu w plecaku -.- i nie wstawiajcie swoich 1 fake'ów zrobcie najpierw kilka prob wykonania nastepnym razem wiecej pomysl nad pomyslem ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia
|
![]() Ale fake... zrobiłeś screena -> dodałeś skulla, w dodatku w złym miejscu -> wpisałeś tekst, w dodatku złą czcionką i w złym miejscu.
I jeszcze zryty napis "all right reserved", on jest niepotrzebny, bo kto chciał by to kopiować... |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Co to w ogule jest!!!!!!!!!!!!!
![]() DLA MNIE TO TYLKO ZDJĘCIE ZROBIONE JA PK CI WPI*****IŁ. No dobra powiem coś JAK WKLEIĆ NAWET DEBILNY FEJK!!!!!!!!!!!!!!! ![]() POMURZCIE PLZ PLZ Ostatnio edytowany przez arti90 - 20-11-2004 o 21:31. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Moria
|
![]() @arti90:
posluchaj no on prosił o wskazówki na przyszłość a nie o o*******anie na miejscu jak ci sie nie podoba to nie obrażaj go chociaż @Najt of Destrukszyn: Może być dopracuj to co wcześniej powiedzieli koledzy (czaszka , napis, czcionka) 3maj sie |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Węgorzewo
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thorthy
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 106
Skille: 85/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() I jeszcze cos. Mysle ze uzywasz corela
![]() Po co bierzesz tyle kasy na hunt? Lol mozesz zginac i jakis noobek wezmie ci cale plecaki kasy. I bedzie tylko ![]() BoDzio to ty? Myslalem ze FraNio ![]() Ostatnio edytowany przez Zamkniety w domku - 22-11-2004 o 20:26. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: tam dom mój, gdzie komp mój i tibia moja
![]() |
![]() ojezu niebede cię przygnębiał ale potrenuj troche przez pracami graficznym LICZY SIĘ POMYSŁ najlepiej oryginalny i dobrze dobieraj elementy z gry...
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 888 capa. Ot sie wysilises. Czaszki sa krzywe. Plecaczki identyczne. smam kasa i uhy. Kiepski fake
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() RADA NA PRZYSZLOSC:
Daj se spokoj z fake'ami;p A jak juz musiz koniecznie je tworzyc to przeczytaj przynajmniej poradni. (gdzies na tym forum)
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Zamkniety w domku - 30-11-2004 o 17:02. |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Teraz kilka rysunkow by BoDzio :
Oto jak powstawal ten fake: "W poszukiwaniu War Hammera ![]() Pierwszy rysunek jaki dostalem: ![]() I wersja 2.0 ![]() ![]() Tu trening z ghoulami: ![]() I jeszcze jedno "Jeje film zan vs stupid troll": Jak widac kolega ma niesamowite zdolnosci artystyczne ![]() ![]() I ostatnie "Niektore postaci BoDzia": ![]() Mysle ze sie podobalo sory ze dlugo sie laduje ale tak bywa ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: Daleko nad rzeką....
Stan: Na emeryturze
Imię: Azbesciak
Świat: Danubia
|
![]() Cytuj: