|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Ja moze nie znam nazwy, natomiast wypowiem sie na temat tego co mnie rozwalilo ;p
Prowadzacy- X- zibit. A teraz go zacytuje: " Aaaa teraz moja ulubiony grupa rock'and'rollowa (nie wiem jak to sie pisze). Naprawde te chlopaki mi imponuja! Przed waaami maroon 5!!!" I w tym czasie ja leze na ziemi z braciakem i nie moge wytrzymac z brechy! Normalnie X mnie rozwalil. Wspolczuje mu, ze musial cos takiego mowic ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Tam gdzie trzeba!!! Status: Wolny ;P
![]() |
![]() triple trouble...(?)
![]() |
#4 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() jakaś podpowiedź? BO zapewne było to z nowej płyty... a EMA nie oglądałem, bo po co? By zobaczyc jak linkin park czy inne gówno dostaje nagrodę? nie ,dzieki~
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja oglądałem . Z nudów. Wg ,mnie to było z góry ustalone kto wygra.Dlaczego tak uwazam? 3 Tyg temu widzialem na polskiim mtv jak Karola obstawiala zwyciestwa.Dlaczego miala w wiekszosci racje? DLaczego Outkast zgarnol tyle nagrod , skoro to badziew? No cóż , moze i lubią w europie ten Outcast , ale zdania nie zmienie.
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Chrzanów
![]() |
![]() hehe nominacje do ema juz byly zenujace
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja o mało nie spadłeem z krzesła jak usłyszałem :
"A nagrodę w kategorii najlepsza zespól rockowy otrzymuje (trzymajcie sie mocno krzeseł)......................LINKIN PARK!!!" . Myślałem że o mało nie padne .CO ZA STEC(E) NA NICH GŁOSOWALI , BO NAPEWNO NIE JA!.Czy wszyscy już zapomnieli o The Hives ![]() Albo najlepszy zespół alternatywny : Muse ![]() A najlepsza była ta reklama perfumów "Xzibito" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() a mnie najbardziej zdziwiło, to że w kategorii Best german act wygrali Beatsteaks (czy jak to się pisze), chyba nowy zespół, wg mnie Rammstein powinni zdobyć tą nagrodę, RAMMSTEIN RULEZ
|
![]() |
![]() |