![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2008
|
![]() Znudziła ci się tibia?
Może coś dla Expertów klawiatury? Oto gra gdzie możesz ćwiczyć swoje oko oraz zwinność palców! Gra polega na tym, że pokazują nam się strzałki a mi musimy je szybko wy klikać, ale jest utrudnienie, co z tego że wy klikaliśmy strzałki, ale musimy jeszcze wycelować równo w pasek by dało nam więcej punków, by wygrać. Możemy walić tak zwane Combo, by dało nam więcej punktów i oczywiście wygrać. Gdy wy klikamy strzałki i klikniemy w pasek to nasza postać zacznie tańczyć. BPM to szybkość piosenki, najszybsza to 190 BPM, a najwolniejsza 84 BPM, ja bym proponował dla nowicjuszy grać na najwolniejszej muzie. Za 1 taniec dostajemy EXP oraz Den, czyli kase. Za kase możemy kupować ciuszki, na 21lvl można kupić własną gildię za 1kk den. Aby szybciej nazbierać Den'a musimy mieć minimalnie 6lvl i możemy pójść z innymi graczami na NPC, wy w 5 na 1 osobę, ale NPC jedzie za pięciu graczy! AuditionSEA jest podobny troche do Gunz'a tylko w Room'ach. Aby dostać EXP musimy zagrać MINIMUM we 2 osoby. Jeżeli chcesz zagrać, nie trać czasu! Ja POLECAM tą giere! Oto moja strona poświęcona tej grze! www.AuditionSEA.yoyo.pl Jest tam Forum oraz Dział, gdzie możesz na pisać swój problem, a ja na pewno szybko odpisze. oto fotka: ![]() W razie czego proszę pisać na Moim Forum. Oto link do gry: www.AuditionSEA.com Ostatnio edytowany przez MrsRive - 10-06-2008 o 06:43. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo jak wolisz grać tylko w tą zjebaną tibie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() Ryba napisał STEPMANIA, a nie TIBIA bosz... Chciałem ściągnąć to to, ale jak zobaczyłem że taneczna minigierka zajmuje ponad 1gb...
@down Nie chce mi sie, wolę Diablo II, Lineage II albo przejść TR:Legend po raz dwutysięczny :<
![]() Ostatnio edytowany przez sphinx123 - 10-06-2008 o 22:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1GB Mało!
Ja sobie na noc nastawiłem i gitez majonez, jak ja już w tego Audition'a gram 14 miesięcy. Pobierz sobie i napisz na moim forum lub tutaj to sobie pogramy razem >.<" Ta minigierka, dużo MODÓw do grania jest |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() ale gowno ;ddd
|
![]() |
![]() |