Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 20-06-2008, 08:45   #1
uno89
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 06 2008
Lokacja: wodzislaw sl

Stan: Na Emeryturze
Świat: Shanera
Domyślny Pekowanie noob charami (2)

Jako, ze w poprzednim temacie dalem pare filmow i bylo pare komentarzy i prosb o wiecej, tak wiec wrzucam nowy filmik, mam nadzieje, ze sie Wam także spodoba ta mała bitwa z br'ami z rzadzacej gildi i ich poplecznikami ;p. W jakze wygodnym dla nas miejscu . Jak widac nasza ekipa coraz liczniejsza (mocniejsza?), a zagranie br'ow ciagle na tym samym poziomie ;p

http://rapidshare.de/files/39772967/ydios.rec.html

PS Popatrzcie kto fragnal pierwszego kolesia xd.

Jesli ktos jeszcze nie widzial filmow z poprzedniego tematu to tam znajdziecie 3 kolejnego z naszego pk: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=179231

Zapraszam do ogladania i komentowania, rowniez tego krytycznego jesli cos sie nie spodoba . No i oczywiscie jak bedzie Wam malo zawsze moge jeszcze wrzucic jakies inne filmy

Ostatnio edytowany przez uno89 - 20-06-2008 o 08:47.
uno89 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-06-2008, 09:39   #2
Zamne
Użytkownik Forum

Zamne's Avatar

Data dołączenia: 04 04 2006
Wpisy bloga: 7

Profesja: Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 1
Skille: 10/10
Domyślny

super masakra, swojego goscia zabili XD

ale czemu film wazyl ~900Mb, jak reszta sciagala mi sie w 1 sekunde?

notka here
Ukryty tekst:
Cytuj:
gdzie najlepiej expić pallem na rooku?
Cytuj:
12:05 CM Andasstra on Askara [2]: no kurwa in here.. thats not nice-.-
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TheDwarf
Cytuj:
daj, ja ci zrobie ludzika
..O
./|\
../\/
./
Ja przeczytalem zamiast ludzika, to "lodzika" i cale 60 sekund szukalem w tym obrazku czegos zboczonego HAHA
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mapa_Europy Pokaż post
Miał swoje 5 minet.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez OwntibiaForFree
Nie zdziwcie sie jak anty vir bedzie wam szalal wkoncu to keylogger
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azris- Pokaż post
Mikolaj upil sie kakalem ;d

Ukryty tekst:
Zamne jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-06-2008, 10:08   #3
uno89
Użytkownik Forum

Domyślny

@up - czemu 900mb? No jak to po co, zebym mogl miec Twojego p seta ofc
A tak powaznie, to film wazy 847 kb, co chyba nie jest niczym dziwnym przy takiej dlugosci filmu, w ktorym przez polowe czasu lataja sdki ;p.

Swoja droga mogles nie spoilowac, no ale trudno ;D
stary 20-06-2008, 11:02   #4
Lakee
Użytkownik Forum

Lakee's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arcel
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 108
Skille: 80+/75+
Poziom mag.: 7
Domyślny

Nice filmik polecam
Lakee jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-06-2008, 13:35   #5
Numenorian
Użytkownik Forum

Numenorian's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2007
Lokacja: Siedlce

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
Numenorian ma numer GG 6969390
Domyślny

Hahahaha dobry był ten br co vis hury szczelał ;d nie mógł trafić
stary 20-06-2008, 14:28   #6
boston808
Guest

Domyślny

No widzę że rozkręciliście się panowie na dobre Oby wasza forma nie opadła
A tak z ciekawości zapytam się czy nałożono na was jakiś payment w związku z fragami? Mój osobisty rekord to 500k za 4 fragi
  Odpowiedz z Cytatem
stary 20-06-2008, 16:42   #7
uno89
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Numenorian Pokaż post
Hahahaha dobry był ten br co vis hury szczelał ;d nie mógł trafić
Ten br co strzela z vis hura to pada na filmie z poprzedniego tematu ;p. No nas moze nie trafial czesto, ale jakiego fraga zrobil xD. Swoja droga to mogli kolesiowi rzucic wiecej potionkow, co nie?

@up - paymenta nie mamy zadnego, bo jestesmy random pk hunted by caly serwer, a oni dobrze wiedza, ze nie zaplacimy ani gp i bedziemy dalej zabijac ich. Niby na serwerze jest wojna, ale strona, ktora siedzi w pz, to wcale nie lepsza, i tez z polowa membersow prawie mamy na pienku za zabijanie ich/ich kumpli/ich supporterow, no ale moze kiedys ich wspomozemy, narazie jestesmy za slabi raczej ;p. Jak chcecie wiecej fragow, albo filmy pokazujace jak zarobic dosyc duze pieniadze w bardzo szybkim czasie i latwym sposobem to wrzuce.

A tak btw, to z obu kolesi, co padli na filmie od nas stojac za woda, spadly boszki, ale niestety nie mielismy z tego ani gp zysku, ale na szczescie jedne nie wrocily do wlasciciela bo kolega na noob charze wykazal sie refleksem
stary 22-06-2008, 16:34   #8
Kilofrina
Użytkownik Forum

Kilofrina's Avatar

Data dołączenia: 23 05 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez uno89 Pokaż post
Ten br co strzela z vis hura to pada na filmie z poprzedniego tematu ;p. No nas moze nie trafial czesto, ale jakiego fraga zrobil xD. Swoja droga to mogli kolesiowi rzucic wiecej potionkow, co nie?

@up - paymenta nie mamy zadnego, bo jestesmy random pk hunted by caly serwer, a oni dobrze wiedza, ze nie zaplacimy ani gp i bedziemy dalej zabijac ich. Niby na serwerze jest wojna, ale strona, ktora siedzi w pz, to wcale nie lepsza, i tez z polowa membersow prawie mamy na pienku za zabijanie ich/ich kumpli/ich supporterow, no ale moze kiedys ich wspomozemy, narazie jestesmy za slabi raczej ;p. Jak chcecie wiecej fragow, albo filmy pokazujace jak zarobic dosyc duze pieniadze w bardzo szybkim czasie i latwym sposobem to wrzuce.

A tak btw, to z obu kolesi, co padli na filmie od nas stojac za woda, spadly boszki, ale niestety nie
mielismy z tego ani gp zysku, ale na szczescie jedne nie wrocily do wlasciciela bo kolega na noob charze wykazal sie refleksem
Widziałem że kilku z was posiada NG bot, np ty. Jezeli go zkrakowałeś, pomoz swoim kolegom na noob charach go zkrakować. Niech dadza do "loot" w cave bot ID bohów, tym sposobem otwierajac ciala , bohy odrazu znajda sie u nich w bp:-). Sposobem na kase jest zrobienie knightow na oddzielnym acc i botowanie nimi np na dwarfach ;-P na premium botowanie polecam na Chakoyach. 30k exp/h 5-6k kasy/h :-) Pozdrawiam
Jezeli juz trapniecie kogos jak tego knighta, Zrobcie sciane z M walls taką, by kumple trapnietego nie mogli go uhac/ siochac A gdy jakis MS/ED wpadnie na screen, zamwalujcie go to prawie napewno w 25 sekund zdazycie go zabic ^^ Zanim zniknie m wall
PS. Ventrilo dobra rzecz ^^ Radze używać tego , pk staje sie łatwiejsze dzięki temu:-]
Adam Kiepski
PS. Zabijcie tego Bunitinhu'Heriador, to juz raczej nie bedą tak przybiegali i uważajcie by nie okazało się że w waszym defie są wylogowani ich ludzie

Ostatnio edytowany przez Kilofrina - 22-06-2008 o 16:42.
Kilofrina jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-06-2008, 16:56   #9
Mercioleksy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 08 2007

Świat: Elysia
Mercioleksy ma numer GG 9513082
Domyślny

Jak chcecie dobry ręczny zarobek to Zamek kolo AB, kumpel tam botował i miał ustawione na wywalanie tych plate shieldów etc, a jego noobek stał w przejściu i blokował ;> Pitem szedł zbierał loota i owalał ;>
Mercioleksy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-06-2008, 17:19   #10
uno89
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kilofrina Pokaż post
Widziałem że kilku z was posiada NG bot, np ty. Jezeli go zkrakowałeś, pomoz swoim kolegom na noob charach go zkrakować. Niech dadza do "loot" w cave bot ID bohów, tym sposobem otwierajac ciala , bohy odrazu znajda sie u nich w bp:-). Sposobem na kase jest zrobienie knightow na oddzielnym acc i botowanie nimi np na dwarfach ;-P na premium botowanie polecam na Chakoyach. 30k exp/h 5-6k kasy/h :-) Pozdrawiam
Jezeli juz trapniecie kogos jak tego knighta, Zrobcie sciane z M walls taką, by kumple trapnietego nie mogli go uhac/ siochac A gdy jakis MS/ED wpadnie na screen, zamwalujcie go to prawie napewno w 25 sekund zdazycie go zabic ^^ Zanim zniknie m wall
PS. Ventrilo dobra rzecz ^^ Radze używać tego , pk staje sie łatwiejsze dzięki temu:-]
Adam Kiepski
PS. Zabijcie tego Bunitinhu'Heriador, to juz raczej nie bedą tak przybiegali i uważajcie by nie okazało się że w waszym defie są wylogowani ich ludzie
Ten bunitinhu ma wlasnie bana na 30 dni, a drugi kolo co biega na tych filmach i ma 2 fragi na mnie, najwyzszy sork na servie (205) juz ma delete'a ;p. Co do bota ng, to nie posiadam ;p. Ani nikt z nas go nie ma. Kasa nie jest problemem, gdyz jedna miejscowka gdzie raj do zarabiania kasy, jest calkowicie pod nasza kontrola. Z braniem loota z cial nie ma problemu, ufamy sobie na wzajem, gorzej jak spadnie cos poza naszym zasiegeiem, jak na filmie poza woda. Z rzucaniem mw za knighta zeby go kumple nie leczyli, no to jak jest mozliwosc to wiadomo, a nawet jak jej nie ma, to br jakos nie sa chetni by leczyc sie wzajemnie ;p. A z rzucaniem mw za plecy, to latwo mowic, gorzej zrobic, no ale co racja to racja ;P
stary 22-06-2008, 18:16   #11
Kilofrina
Użytkownik Forum

Kilofrina's Avatar

Data dołączenia: 23 05 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez uno89 Pokaż post
Ten bunitinhu ma wlasnie bana na 30 dni, a drugi kolo co biega na tych filmach i ma 2 fragi na mnie, najwyzszy sork na servie (205) juz ma delete'a ;p. Co do bota ng, to nie posiadam ;p. Ani nikt z nas go nie ma. Kasa nie jest problemem, gdyz jedna miejscowka gdzie raj do zarabiania kasy, jest calkowicie pod nasza kontrola. Z braniem loota z cial nie ma problemu, ufamy sobie na wzajem, gorzej jak spadnie cos poza naszym zasiegeiem, jak na filmie poza woda. Z rzucaniem mw za knighta zeby go kumple nie leczyli, no to jak jest mozliwosc to wiadomo, a nawet jak jej nie ma, to br jakos nie sa chetni by leczyc sie wzajemnie ;p. A z rzucaniem mw za plecy, to latwo mowic, gorzej zrobic, no ale co racja to racja ;P
xD to jakim X-ray`em sprawdzal ten ktory nagrywal filmik tych ktorzy byli lvl up?:>^^
Kilofrina jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-06-2008, 20:08   #12
Squary
Użytkownik Forum

Squary's Avatar

Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Lublin

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Toxic Guild
Świat: Candia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kilofrina Pokaż post
xD to jakim X-ray`em sprawdzal ten ktory nagrywal filmik tych ktorzy byli lvl up?:>^^
X ray z TibiaAuto jest o wiele lepszy niz w NG wiec moze TA??
stary 23-06-2008, 12:00   #13
Flamon
Użytkownik Forum

Flamon's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Kraków
Wpisy bloga: 1

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 68
Skille: 0/0
Poziom mag.: 53
Flamon ma numer GG 7144111
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zamne Pokaż post
super masakra, swojego goscia zabili XD

ale czemu film wazyl ~900Mb, jak reszta sciagala mi sie w 1 sekunde?
Jakby to ważyło 900 mb to by nikt tego nie ściągał ;s
Flamon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-06-2008, 17:42   #14
witmac44
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 10 2007

Domyślny

podobalo mi sie czekam na part 3 ^^ pozdro dla tych czarnych
witmac44 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-06-2008, 18:01   #15
frick
Użytkownik Forum

frick's Avatar

Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: Nowa Sól

Profesja: Paladin
Świat: Askara
Poziom: 25+
Skille: 60+
frick ma numer GG 5777674
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Squary Pokaż post
X ray z TibiaAuto jest o wiele lepszy niz w NG wiec moze TA??
Ty glupi czy z ohp ?
16:57 Rahuelle [21]: ej ludzie moji drodzy powieccie mi jedno po ile chodzi >>>>>wand of plague <<< jak tos wiem nie wali do mnie ;D: zgurythx
frick jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania