|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
|
Battlefield to znana marka FPS'ów taktycznych dziejących się praktycznie w każdym okresie czasu. Od 2 wojny światowej, przez konflikt w Wietnamie, oraz wojnę na bliskim wschodzie, aż po futurystyczny konflikt dziejący się 200 lat później od pierwszej części serii.
Na tą serię składa się- Battlefield 1942 Battlefield Vietnam Battlefield 2 Battlefield Modern Combat Battlefield 2142 Battlefield Bad Company Ja osobiście mam wszystkie części tej marki i muszę przyznać, że mimo małych przerw, zawsze wracam do gry. A co wy o tym sądzicie? Czekam na wasze opinie .Ostatnio edytowany przez Oerciak - 24-06-2008 o 17:07. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Świat: Calmera
|
która ma najniższe wymagania? może bym pograł ale sprzęt słabiutki ;/
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Stan: Na Emeryturze
|
Battlefield 2 - posiadam, super gra, ale jakoś mnie nie ciągnie do niej jak na początku. Gram sporadycznie jak mi się zachce ;]
Staty: http://www.bf2stats.nl/player/91643018/ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
|
Najniższe ma 1942, dosyć niskie też ma Vietnam.
Ja teraz pykam w Bad Company, naprawdę wciąga. Mimo, że na konsole ; ) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zbanowany
|
Ja mam 1942 z dwoma dodatkami, problem w tym, że ten drugi dodatek ma zły kod i nie można go zainstalować xd
Grałem w to parę miesięcy i na razie mi się znudziło. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
|
Ja bym z chęcią popykał w starego dobrego 1942, problem w tym, że nie mogę znaleźć żadnego źródła. Jakby ktoś miaaaal, to bardzo proszę o kontakt na PW
![]()
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
|
|
|