|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Imię: Guard'Thallus
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 29
Skille: 71/58
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Podawajcie swoje trasy expowania [ jeśli takie macie
![]() Moja jest taka : wychodzę z Carlin i zachaczam o valkirie i amazons, następnie ide na cyce [ koło quest z goblinami ], potem wild wariors w ich domku nad wodą, a kończę na 2 kopalniach dwarfów (dwarf, dwarf soldiers). Jako że mam mały level [16] więc furory nie robię i rekord z expem to tylko 20 k expa [ zawsze męczyłem się z expem ]. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Idę rano do jaskini dwarfów nr 6. Schodzę do guardów. Idę na północ, zabijam wszystko. Potem idę w północno-zachodni korytarz, zabijam, wracam, idę w północno-wschodni korytarz, zabijam, wracam, idę we wschodni korytarz, który skręca potem na północ, zabijam, wracam, zostawiam loot w lootbagu, idę na południe, skręcam w południowo-zachodni korytarz, zabijam, wracam, dalej korytarz wschodni, zabijam, wracam, następnie południowo-wschodni, zabijam, wracam. Potem schodzę w dół. Zostawiam loot w lootbagu, zabijam guardy, przy rozwidleniu idę na północ, zabijam. Jak mam dobry humor, to czasem wpadnę na małą rzeźnię na geomancery. Potem przy rozwidleniu najpierw południowy zachód, zabijam, wracam, potem południowy wschód, zabijam. Wracam w okolice wyjścia w górę, zostawiam loot w lootbagu, idę do góry, wracam w okolice wejścia na ten poziom, ide do góry (tam juz sie zrespiło parę soldków), a potem kółeczko sie powtarza... I tak przez kilka godzin... ufff...
btw: denny temat :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 10 2004
|
![]() dlaczego denny, mi sie podoba
![]() moja trasa to venore - minosy po drodze na poh - poh - venore Ostatnio edytowany przez Atae - 29-11-2004 o 00:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Cyclopolis... wszystkie poziomy w ta i spowrotem.
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Imię: Guard'Thallus
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 29
Skille: 71/58
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() moja trasa to rano na rozgrzewke soluje cyca na mount sternum puzniej ide na larvy w ankrhamun i expie w porze obiadu ide z kumplami na hunta a wieczorem na dobranoc to co sie nawinie pod reke czsami larve czsami cyce ruznie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() wychodze z miasta polnocna brama i ide na polnoc
przechodze obok oazy i ide dalej na polnoc dochodze do gorki i wchodze na gorke ide w lewo i troche na dol, jak zobacze smoka to cofam sie, na z gory upatrzone pozycje, i tam go zabijam powtarzam czynnosc do czasu az populacja smokow w danym miejscu wyniesie zero wtedy wracam do wejscia na gorke i zmierzam w kierunku polnocno zachodnim powtarzajac czynnosci gdy populacja smokow wyniesie zero wracam do wejscia i jem sniadanie - dragon hamy sa naprawde pozywne czekam az x > 5 gdzie x liczba osobnikow w populacji i dokonuje dalszego dziela smierci
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() Moja trasa to:
Darashia --> pustynia --> dziura --> roty --> jaskinia --> roty --> roty --> itp. Jestem sorckiem więc dlatego roty ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Radom
![]() |
![]() hmmm....
No to tak: Kopalnie dwarfów....1 poziom, 2 poziom i tak w kolko... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moja trasa to w Ab ghoule i z nimi szielety. Naprawde super resp.
Ostatnio edytowany przez damianlorek - 29-11-2004 o 16:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() moja trasa to taka:
w carlin wychodze z depo, kieruje sie w prawo do krypty. bije trole, a jak ktos przylezie to ide na trole kolo valkirii i amazonek. jak tam niema to ide do malej dziurt na trole kolo tratwy na senje, vege i folde. i tak w kolko. ![]() w jeden dzien da sie z 5k expa zrobic ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() knightem biłem:
zamek: od samego dołu go samej góry... czekam na resp i znowu sorcem bije: Veno> ide ide ide ide ide >snake 2x< ide ide dzióra właże, bije roty i swamp trolle Ab> ide do trolli zabijam wszystkie i tak w kułeczko dopuki nie zabraknie capa na liny i gp ;P wracam do dp, rozładowuję się, waspy, waspy, wa...oi kur** exana pox, waspy itd. elfy, elfy, elfy ,sake 5x |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Kolo Thais:
Ide do domku, shodze na dol, pozniej dlugo w lewo i na dol, 2 roty, pozniej bugi i raty ( ![]() Ale robie tak paladynem 9lvl (Lapaj/Calmera) Warrior Helmet, Noble Armor, Knight Legs, Scarf, |-Dwarven shield, Spears-| lub |-Xbow-| Shakowalem, oczywiscie ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2004
|
![]() ;];];];];];];];];];]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2004
|
![]() Moja trasa expa to:
zamek-dragon, jaskinia koło orc fortes-dragon, kanion kolo orc forste-drogon ![]() ![]() ![]() ![]() Eternia->Paladin->10 lvl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Różnie bywa:
1) Ide na soldy i guardy (Od czasu do czasu ![]() ![]() 2)Na ghoust land, tam mam kilka miejsc... Jedne na "Okręgu", jedne za DS-em, Jedne przy FD ![]() 3) No i cyce na poludnie od thais z mino guardami lub na polnoc od thais Moutain Sterum. Pozdro Shimo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2004
Lokacja: ujscie
Imię: Carbon Dreck
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
![]() |
![]() ja jestem sorcem więc rzadko expie
ale jeśli już muszę to: -idę zabić 2roty koło depo w ab -idę do dziury z waspami(po drodze do zamku) -rozwalam beara po drodze -idę zabić orci i elfa przy wejściu do zamku(ps. do zamku nie wchodzę bo tam jest za dużo potworków i PK) -idę na zabić 2 szkielety i 2roty -idę na roty (w tej skale gdzie są cyce) Powtarzam powyższe czynności Wiem że marny exp ale tyle mi wystarcza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() Folda, 2 poziom:
Mino razem z archerem, na poludnie 4- 6 bugow ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 11 2004
![]() |
![]() Ja po wejściu na majna to po kupieniu odpowiedniego spszentu ide na folde i tłuke tam minosy.Po zrobieniu 5 leveli to ide na slimy.A na 17 levelu pszes około 4 godz robie skille knigtem mniej wiencej do 60/60 a sorcem albo druidem żucam zaklencia i robie magic level do 26, paladynem dalej exp bije.
Potem na cyce. I jest godzina 24:00 koniec gry na dzień ![]() To jest muj plan exp od godz 8:00 do 24:00 W tym czasie robie około 12 levelu. w tym samym dniu wyhodze z Rookdakaru.Jeśli gram od 4:00. Zawsze tak gram w niedziele. ![]() THE BEST OF TIBIA ![]() |
![]() |
![]() |