|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2008
|
![]() Witam.
Mam problem. Od razu mówię że szukałem tego na google kilka stron z tym samym problemem było ale w żadnym nie było rozwiązania, nie było też w faq na tym forum ani nigdzie na forum tibii.com. Pytałem tutorów na Refugii, Securze oraz Askarze ale żaden nie mógł mi pomóc. Dlatego piszę tu. Zauważyłem że gra mi się przycina. Powodem tego jak się okazało było w silniku ustawiony Directx5, nie mogę ani na opengl`a ani na directa 9 zmienić. Mam zainstalowany net framework 1.1, 2.0, 3.5, directa x9 (z websetup) oraz najnowsze sterowniki do karty graficznej. Na pewnym forum znalazłem że przyczyną są sterowniki do karty graficznej i że trzeba je odinstalować i grać na sterownikach Microsofty. Niestety nie mam sterowników Microsoftu do tej karty graficznej więc ta opcja odpada. Na windowsie xp miałem taki sam problem więc sformatowałem partycję systemową i zainstalowałem 2k ale to nie działa dalej ![]() W procesie DxDiag pokazuję mi że directx 9 działa dobrze. Na dodatek gra FIFA 07 działa również dobrze a ona potrzebuje z tego co pamiętam właśnie directa 9. Nie mówiąc już o counter-strike`u w którym również direct dobrze działa ![]() ![]() LUDZIE POMÓŻCIE MI BO PRZERZUCĘ SIĘ NA SECOND LIFE`A!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2008
|
![]() Racja.
Intel 82845G |
![]() |
![]() |