| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #1 | 
| Użytkownik Forum | Toruńska squad: - Szczerba piter - Aduil - Dzioowid - Anwilek - Demon knight przemek Nie jesteśmy gildią lecz kolegami z rl. Mieszkamy przy tej samej ulicy, będziemy umieszczać tutaj nasze ssy. Na początku ja, Aduil, Szczerba piter, Anwilek założyliśmy postacie tylko po to by zrobić Desert qusta, lecz teraz chcemy razem zrobić Ani.  Życzę miłego oglądania ssów. Ostatnio edytowany przez dzioowid - 07-07-2008 o 22:43. | 
|  |   | 
|  | 
|  | #2 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 02 07 2008 Posty: 8 Stan: Aktywny Gracz Imię: Tanie Wina Drinker Profesja: Royal Paladin Skille: 80 | wrzuć cos to chętnie poglądamy. | 
|  |   | 
|  | #5 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 06 07 2008 Lokacja: Far Far Away Posty: 5 Stan: Aktywny Gracz Imię: Prath Profesja: Knight Świat: Guardia   | Widzę że powstał kolejny ciekawy temacik, mam nadzieję że rozwinie się i będzie można pooglądać naprawdę niezłe fotki   ) narazie zapowiada się ciekawie oby tak dalej   pzdr  | 
|  |   | 
|  | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 11 2007 Lokacja: nie interesuj sie bo kociej.... Posty: 56 Stan: Na Emeryturze Imię: ave satan Profesja: Elite Knight Świat: Nebula Poziom: 666 Skille: 666 Poziom mag.: 22 | Fajny Temacik    Gratuluje Adwansow  I czekam na wiecej  Pozdro 600   
				__________________ a e i o u   | 
|  |   | 
|  | #9 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 06 2008 Lokacja: PL Wiek: 31 Posty: 462 Stan: Niegrający | Zapowiada się ciekawy temacik : ) Gratz i życzę wielu stron tematu (: | 
|  |   | 
|  | #10 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 06 2007 Lokacja: Włocławek Posty: 15 Stan: Aktywny Gracz Imię: Demon Knight Przemek Profesja: Knight Gildia: Suicide Squad Świat: Secura | Adwans:  Waterfall Quest:  Waterfall nagrody:  Pozdrawiam serdecznie ludzi wolnych od religijnego zniewolenia i myślących racjonalnie. 
				__________________ | 
|  |   | 
|  | #11 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 06 2007 Lokacja: Włocławek Posty: 15 Stan: Aktywny Gracz Imię: Demon Knight Przemek Profesja: Knight Gildia: Suicide Squad Świat: Secura | 
				__________________ | 
|  |   | 
|  | #13 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 07 2007 Lokacja: Zza ciebie. Posty: 134 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Paladin Świat: Xerena | Chętnie bym dołączył ale macie już po 90 lvl   SSki fajne, widać że bogato u was  Pozdrowienia! Ps. chyba że by się przyjął Toruński ziom z poczuciem humoru na lekkie utrzymanie ??  
				__________________ Widzisz we mnie jakieś wady? Z tym się urodziłem i z tym chcę umrzeć. Taki mam patent na rzeczywistość. Masz za dobrze? Czar może prysnąć. Lepiej ostrożnie iść z tą myślą, Że może zdarzyć się wszystko. Ostatnio edytowany przez Fulcrum - 10-07-2008 o 02:46. | 
|  |   | 
|  | #14 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 11 2007 Lokacja: nie interesuj sie bo kociej.... Posty: 56 Stan: Na Emeryturze Imię: ave satan Profesja: Elite Knight Świat: Nebula Poziom: 666 Skille: 666 Poziom mag.: 22 |  Demon Knight Przemek myslalem ze wolisz meskie  Gratz Demon~ and Dzioowid  P.S. Dodawajcie SSy tez w temacie naszej guildii bo temat upada ;<< Pozdro 
				__________________ a e i o u   | 
|  |   | 
|  | #15 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 11 2006 Posty: 48 Stan: Aktywny Gracz Imię: Szczerba Piter Profesja: Master Sorcerer Gildia: Mystic Flames Świat: Secura Poziom: 146 Poziom mag.: 73 | 
				__________________ _________________    | 
|  |   | 
|  | #16 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 11 09 2007 Lokacja: Włocławek Posty: 14 Imię: Anwilek Profesja: Royal Paladin Świat: Secura Poziom: 85 | Przerzuciłem się  z PC na Laptopa i efektem był ded ale już chyba się przyzwyczilem    Pozdrawiam Dolti. Ostatnio edytowany przez Anwilek - 10-07-2008 o 16:09. | 
|  |   | 
|  | #17 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 11 2006 Posty: 48 Stan: Aktywny Gracz Imię: Szczerba Piter Profesja: Master Sorcerer Gildia: Mystic Flames Świat: Secura Poziom: 146 Poziom mag.: 73 | Fd   :    Waste 5 bp gmp i 1,5 h softów.  Pozdro  
				__________________ _________________    | 
|  |   | 
|  | #18 | 
| Użytkownik Forum | Brawo Dzioo ;*   
				__________________ 08:29 *** [8]: plz eq 08:29 *** [83]: plz stfu 08:29 *** [8]: NO HEV ________ 11:26 Sewe knight [16]: jakie jest zaklencie na utevo gran lux One club, one love, Barca!<3 (; | 
|  |   |