|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Stan: Niegrający
|
Witam wszystkich w grupie Elite Players. Możemy tutaj swobodnie dyskutować o wszystkich gracz. Może niech każdy tutaj napisze, jakie gatunki lubi najbardziej ?
Ja lubuję się w cRPG. Zakochałem się w BG2, którego czasem zdradzam na boku z Neverwinterem, KotORem, Falloutem czy Tormentem.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
Fallout <3
Co do mnie, nie mam czegoś takiego, jak ulubiony gatunek. Jeśli podoba mi się dana gra to wystarczy. To, że ubóstwiam Final Fantasy VIII w najmniejszym stopniu nie znaczy, że lubię jRPGi ogólnie (chociaż Chrono Trigger/Chrono Cross też był spoczko).
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2004
Lokacja: Gliwice
|
Cześć
A ja powiem po prostu Football Manager bądź Fifa jednak innymi grami nie pogardzę.
|
|
|
#4 | |
|
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nevia
|
Cytuj:
Lubię też przygodówki (Necronomicon, Broken Sword, The Longest Journey), ale niestety kompletnie nie mam do nich cierpliwości. Jeszcze nigdy nie udało mi się żadnej przejść bez podpowiedzi. Swoją drogą naprawdę podziwiam ludzi, którzy przechodzą takie gry jak Necronomicon bez solucji - ja nawet z nią nie mogłem tej gry skończyć Ale w niektórych miejscach naprawdę trzeba się masakrycznie nakombinować, żeby ruszyć akcję do przodu. W zasadzie do tego typu gier można sparafrazować powiedzenie dotyczące Omahy (odmiana pokera): "Przygodówki to gry wymyślone przez sadystę, w które grają masochiści" ![]() |
|
|
|
|