|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sork Of Magic
Profesja: Knight
Gildia: Elects Of Death
Świat: Silvera
Poziom: 40
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Tak jak w tytule. Na jakim lvlu mógłbym korzystnie expić na Elf Fortress? Gram knightem. Waste może być lekkie
![]() ![]()
13:10 Sork of magic [40]: yes 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo mnie ost. lali 13:10 Black Warrior Knight [30]: -.- 13:10 Black Warrior Knight [30]: na supp 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo czytalem poradniki i prawie padlem " Na Imię Było Mu Śmierć, a Za Nim Szło Całe Piekło... " Statistics ![]() Best Hit : 232 with skull staff Best Solo : Giant Spider Best Team : Banshee ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Stan: Niegrający
Świat: Iridia
Poziom: 47
Skille: 8+/8+
|
![]() 30lvl- 65/65
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() 70/70 jakies dobre axe i na tych slabszych mozesz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 09 2007
Lokacja: Chełm Śląski
Imię: Eaarendil
Gildia: Night Hunters
Świat: Unitera
Poziom: 71
Skille: 81/80
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Według mnie to koło 30 lvl, skile po 70 i możesz se latać po zwykłych i scoutach
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2007
Imię: Karazek of Guardia
Gildia: Starozytni Wojownicy
Świat: Guardia
Poziom: 48
Poziom mag.: 5
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Karazek - 17-05-2010 o 23:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() a mógłbym iść tam expić teraz knightem z 24 lvlem i skillami 60/60 ????
EQ : K armor , K legs , Fur Boots , Drag shield , C Helmet ????/ ![]()
13:10 Sork of magic [40]: yes 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo mnie ost. lali 13:10 Black Warrior Knight [30]: -.- 13:10 Black Warrior Knight [30]: na supp 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo czytalem poradniki i prawie padlem " Na Imię Było Mu Śmierć, a Za Nim Szło Całe Piekło... " Statistics ![]() Best Hit : 232 with skull staff Best Solo : Giant Spider Best Team : Banshee ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() pójdę i zobaczę jak się expi a potem sam zdecyduję
![]() PS. Wielkie dzięki za pomoc ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: ŻEBY NIE ZAŚMIECAĆ FORUM TO MAM JESZCZE JEDNO PYTANIE :: CZY NA CORMOYE ( nie wiem czy dobrze napisałem, jak źle to sory ) MOŻNA SIĘ DOSTAĆ NA FACCU??? JECZE JEDNO :: CZY SĄ JAKIEŚ INNE OUTFITY NA FACC OPRÓCZ TYCH POCZĄTKOWYCH CO MA KAŻDY? Ostatnio edytowany przez Max_33 - 14-07-2008 o 19:21. Powód: żeby nie zaśmiecać forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() niema innych outfitow i trzeba miec pacc zeby wie na ta wyspe dostac
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ok spox
EDIT :: Właśnie jestem na Elf Fortress. Expi się spoko. Ubiłem pare arcanistów a tak to scouty i te normalne. ![]() ![]() ![]() PS. Temat Można zamknąć
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Tutaj
Imię: Don kustosz
Gildia: Nie ma xd
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 79/78;/
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() 15 lvl 60/60 jezeli wokol wiezy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja chodzilem 16 knightem z 54/52 i do 22 na samych scoutach i zwykłych a potem to tez arcanisty wiec spox
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 07 2008
Lokacja: orzesze
Gildia: kredki
Świat: Lucera
Poziom: 32
Skille: 71/71
![]() |
![]() na zwykłych elfach i scoutach możesz już śmigać na 25 lev i skille 65/65 ale lepiej mieć ten 30 lev i skille 70/70 bo w grupce scouty i elfy mogą sporo Ci życia ubrać ... na wieże z dragonami i arkanistami sie nie opłaca chodzić bo często jest zajęta a jeśli nie to jest duzy waste ... na samej górze o ile się nie myle to nawet 5 ich chodzi więc odpada na tym lev...
zbieraj tam tylko bow , kwiatki i kase nic innego się nie kala pozdro myśle że pomogłem |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Powiem Ci szczerze ze nie oplaca sie tam expic bo jest strasznie duzo ludzi. Chyba ze w nocy o poznych godzinach to moze bys tam cos expa wylapal ale w dzien tyle osob tam jest ze wole nie pisac.
|
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 06 2007
|
![]() nie zakladj fur boots bo spowalaniaja a scouty trzeba gonic... bohy by sie przydaly
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Lokacja: Oława
Imię: Rookstayer Maciex
Świat: Elysia
Poziom: 13
Skille: 17/18
|
![]() lol ja lvl 20 i skille 45/35 i zabijalem. zal mi tych co mowia 30lvl -70/70. tu chodzi o zwykle i scouty a nie arcanisty. a arcanista ze sword ringiem ubilem
i eq: plate armor, plate legs, serpent sword, dwarven shield nick ghallanter -.-
Oryginalnie napisane przez undeadzik Ej wjecje com??!/?najlepjej jakpy dotali ekspowisko demonuf i orszabaluf aby karzdy rokstejer mukł szypko fbic pjentnasty i pul lewel Oryginalnie napisane przez smierdzikupa łał. dzisiaj se ide w jaskini i patsze a tam za ścianom taki potwór, takie zombj, jak sie tam doztać? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up nie wtrącaj się w paradę .... temat do zamknięcia. expie na elf fortress i leje wszystkie potwory oprócz dragów. uzbierałem już 5k z holy orchidów i blossomów. Dobrze mi się tam expi. Temat można zamknąć dla świętego spokoju.
PS. mam fur bootsy i co z tego że spowalniają prędkość. elfy scouty to nie gsy że biegają tak że ich prawie nie widać. elfy sa powoolne i łatwo je dogonić. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
Imię: Leviathan Palladyn
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() to ja na 16 40/40 biłem - tylko trza ganiać za scoutami w puapki je zwabiać i arcanistów unikać.. noi podziemi ze scoutami - bedzie git ja tam siedze od 16 do25 levela i nie mam zmiaru zmieniać miejscowki - to dla tych co to jeszcze będą czytać - nie zakładajcie nowego tematu na EF chodźcie jak dościgniecie scouty - to 1 jedyny warunek jak dla mnie - jak sie ma boh to z miejsca bierz maczete i idź tam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 06 2007
|
![]() Cytuj:
@down jak wszystko wiesz to na ch*j o cos pytasz? ... Ostatnio edytowany przez Asunul - 18-07-2008 o 17:27. |
|
![]() |
![]() |