|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Lunara
![]() |
![]() Moge sie dowiedzieć jak sie pod to podłączyć? :O
Braveheart of Lunara 00:00 You see a drefia sword (Atk:40 Def:35). It weighs 15.0 oz. Said to be crafted by tibian gods themself. ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Mam problem wlanczam OTS czekam az sie zaladuje wlanczam tibie 7.1v.
i wpisuje haslo i nr. do serva pojawia sie lista klikam na np.Knighta i mi wyskakuje blad :\ moze mi ktos powiedziec o co chodzi ? Z gory ThX ! |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiedzcie jak sie moge tam zalogowac, plz.
Mam OTS, powiedzcie po kolei plz ![]()
Najlepsze eq jakie mialem: golden armor (na Titanii i Galanie) crown legs (na Titanii i Galanie) bohy (na Titanii i Galanie) demon shield (na Titanii) crusader helmet (na Titanii i Galanie) giant sword (na Titanii) bright sword (na Titanii i Galanie) 220k (na Galanie) i 200k (na Titanii) Wszystko oddałem. Obecnie gram na Iridzie! Nie gram juz na Iridzie tylko Nebuli ![]() /\ Rotfl, ten podpis ustawilem jakies 2 lata temu gdy bylem jeszcze newbem ; << |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Ssy słabe :/ sorry ale nie postarałeś się, dobiło mnie zwłaszcza to że miałeś 2500 many i nie używałeś vitki -.-
Dla wszystkich co chcą pograć 1)ściagnijcie tibie 7.1 (na tibi.pl macie ![]() 2)klikacie options, network i wpisujecie w "server adress" ip serwa (polecam 68.185.121.107 bo jest 24h na dobe) 3)klikacie enter game i w nr acc piszecie 1 i hasło 1 4)enjoy and dieee ;] Pozdrawiam all @btw jeśli ten serwer co wam dałem nie działa i jest napis "please enter a valid account number and password" to znaczy że jest chwilowe wyłączenie ![]()
Shihann -Hiberna -KNIGHT LVL 30 Best monster solo - Giant spider ( on level 27 ) Best monster blocked - 2 Giant spiders in the same time ( on level 27 ) Best hit - 142 ( on Dragon >lvl 27< ) Best hit from hmm - 54 >lucky...< ( on dragon ) Ostatnio edytowany przez Shihan - 02-12-2004 o 16:58. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Gdansk/Jasien
|
![]() co to za czar exori star?
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2004
Lokacja: Birmingham
Profesja: Elder Druid
Świat: Olympia
Poziom: 50
|
![]() heheh zajefajne ss'y oby ich bylo wiecej
![]()
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2004
Imię: Charozy jozefek
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 36
Skille: 22/24
Poziom mag.: 53
|
![]() ej jak ja mam network to jest tylko test server login
![]() co mam zrobic ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie macie zwariowane pomysly
![]() ![]() Jak tam wejsc na ten serwer??<--- jesli idzie
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2004
Lokacja: przed monitorem
![]() |
![]() powiem krotko i zwiezle:
WYPAS NA MAXA jak znajde czas to sie wbijam ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2004
Lokacja: Tomaszów Maz.
![]() |
![]() czy ktos DOKŁADNIE powie tu jak w to wejść??
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2004
|
![]() Niech mi ktoś powie wreście dokładnie jak to zrobić!
OKS ściągnołem wersje Tibia7.1 i co??| Włączyłem ją i zrobiłem tak! Kliknełem na "options" Puźniej na "network" I były 2 tabele! 1 tabela "Server Address" w którą wpisałem numer Ip serwera który podał 1 gracz! 2 tabela "Server Port" w której jest napisane 7171 (Jeśli trzeba to zmienić to proszę o dokładne wyjaśnienie przez kogoś "NA FORUM" OK Zrobiłem tak i nacisnełem "Enter Game" Wpisałem swój Numer i Hasło z normalnej Tibi i co?? Pojawiło mi się takie coś nie wiem co to znaczy ale proszę o wyjaśnienie "Na FORUM" A oto właśnie to coś ukazuje na ponirzszym SCREENIE!! http://img47.exs.cx/img47/3985/29-UO0044.jpg ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() @up
lol!! i jeszcze raz lol!! nie chce Cie obrazic ani nic takiego ale nastepnym razem dolkadniej czytaj ![]() musisz wpisac 1 i haslo tez 1. tam nikt nie ma swojego konta ![]() ![]() portu nie zmieniasz a to co Ci sie wyswietla to poprostu dowcip admina serwa ![]() ![]() "brawo!! wlasnie odkryles ukryta gierke!! zabij sie!!" ![]() @ up up up up (gdzies tam jest ![]() exori star to czar wymyslony przez graczy ![]() osobiscie go jeszcze nie uzylem ale mozna tam zalezc takie jak: love- bardzo salbe UE w walentynkowej wersjii exevo mas circle vis - UE w wersji SD(puszczasz 8 ktora bije kazdego srednio po 1500 jesli stoi w polu razenia) d - po prostu literka "d" ![]() 217.98.224.109 adres polskiego serwa
Grzes Przewodniczek lvl 20 mlvl 9 Paladyn Skille: 54/41 (cienkie wlasnie trenie ;p) Secura/Thais Ostatnio edytowany przez Grzes Przewodniczek - 03-12-2004 o 15:58. |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2004
|
![]() Pomocy jak wchodze na jakis server to mam takie lagi ze jak wejde to sie ruszyc nie moge a widze co inni robią. Morze trzeba coś przestawiclub coś.
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() a jest jakies inne konto oprocz tego 1 / 1 ???? prosze jak tak to podajcie
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() jakie to do dupy Boze...
nie dosc ze lagi jak po ***u, to jeszcze voc sie od siebie nie roznia niczym. Totalne dno
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() i co ... i dupa chciałem se sciągnąć tibie 7.1 a wy macie jakiś serv zdeczko no tego jakby nie bardzo
![]() BLAD: Wystapil nastepujacy blad. Przykro nam, na dzisiaj juz wiecej danych z tego serwera nie mozna sciagnac. Zapraszamy Jutro. |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niat Luza
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 89
Skille: 78/76
Poziom mag.: 7
|
![]() OMFG! wescie po1 pytania w stylu jak tam wejsc to na OTS a nei zdjecia
a po 2 boze przydaly by sie wam chociaz male posdstawy OT na forum na OTServer jest ladne FAQ w poradnikach tez poczytacie sobie