|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pall Ciemna
Profesja: Paladin
Świat: Menera
Poziom: 110
Skille: 95/75
Poziom mag.: 19
|
![]() Witam.
Jakoś od tygodnia, gdy skilluje swoim charem, mam co chwile lagi, a jak odejde na chiwlke od kompa, to mam kicki. Czy wy też tak macie? Prosze o pomoc, bo nie da się tak skillować ;/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
|
![]() nie my tak nie mamy, u nas tibia działa dobrze.
Wyłącz wszystko co może mulić łącze (nie ściągaj niczego!). Także najlepiej jak masz włączoną tylko tibie na komputerze i nic innego bo potrzebuje ona dużo pamięci operacyjnej. Jeśli to jest spełnione i wszystko jest nadal źle to przeskanuj system jakimś antyvirusem np. mks skaner online. Jeżeli twój dysk twardy to wielki śmietnik od razu przeinstaluj system na nowo. Nie podziała? Może dostawca internetu jest tu winny... Opiernicz go, może coś to da (tylko przedstaw sensowne argumenty). Jeżeli i to nic nie da, poddaj się i wyjedź na wakacje...odpocznij...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() A masz radiówkę? Jeśli nie to popatrz na propozycje, które przedstawił Levi...
Popytaj też na Game-Chacie innych graczy na ten temat; może ci poweidzą czy też mają kicki, lagi itp. @down Hehe, masz rację ;] Ostatnio edytowany przez Wylansowany - 22-07-2008 o 13:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() Tylko na game-chacie nie pytaj po polsku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |