|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2003
|
![]() ponoc jest w tibii jakis mikolaj , prosze o informacje o nim i o dniu w grudniu ...plz slyzalem ze rozdaje misie
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Z tego co ja słyszalem to pojawia się raz na rok, a mianowicie 6 grudnia. Żeby otrzymać prezent musisz go znaleść. Nagrody nie są dobre w stylu. golden legs czy mpa, to tylko jakies misie, lalki, owoce itp.
Podobno 6 grudnia pewna postać wybierając się na fibule odnalazla tam naszego bohatera (mikołaja) i dostała vampiere shield (ale to jest tylko plotka).
#4 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Po pierwsze to nie są bzdety. Weź se misia i "wystaw" na aukcje. Ostanio cena wyniosła prawie 600k!!. Mikołaj jest tylko w Protection zone. Jest 6 i 24 grudnia!! Z tego co wiem jest też mikuś na rooku i daje rzeczy w style orange (rookowe rarki)
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 10 2003
|
![]() Kazdy moowi co unnego o Mikolaju, mi mowili ze zasoba jak 100lvl w BoH'ah i trzeba go jakos zatrzymac wtedy rozrzuca prezety(1-3) a kiedy ty zbierasz on zwiewa.
A zasowa ponoc z miasta do miasta I prosze mi nie gadac ze ja se bajki wymyslam, bo tak moowia. ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2003
![]() |
![]() Mikolaj przychodzi w zimie na swieta tyle wiem
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() A slyszeliscie o opcji szukaj? Takie fajne to to....