|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2008
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Witam , mam pytanie : Jak dojść do Elf Fortress ? Oczywiście użyłem opcji ,, szukaj''
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
|
![]() Bardzo mi to podejrzane. Dlaczego wrzucasz zdjęcie na rapidshare'a?
Wrzuć na imageshack to może ktoś ci pomoże, bo komu się chce czekać kilka minut, żeby ci pomóc skoro sam możesz zerknąć na mapę Tibii? |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Lokacja: Oława
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rookstayer Maciex
Świat: Elysia
Poziom: 13
Skille: 17/18
|
![]() on klamie. specjalnie wrzucil. to GEJLOGGER. po czym poznalem? po cyfrach.. gdy sa cyferki to zawsze jest keylogger. mi sie tylko 2 pliki trafiły bez keyloggera na rapidshare. same n00bki zerujace na konto wrzucają.
Oryginalnie napisane przez undeadzik Ej wjecje com??!/?najlepjej jakpy dotali ekspowisko demonuf i orszabaluf aby karzdy rokstejer mukł szypko fbic pjentnasty i pul lewel Oryginalnie napisane przez smierdzikupa łał. dzisiaj se ide w jaskini i patsze a tam za ścianom taki potwór, takie zombj, jak sie tam doztać? |
![]() |
![]() |
#4 |
Frequenter
|
![]() Na przyszłość: używaj imageshack'a do wstawiania zdjęć na forum. Tu masz poradnik.
W miejscu, w którym jesteś powinieneś użyć maczety. Po drugie: Używaj szukajki i Googli ;p Tumasz artykuł jak dojść do Elf Fortress. Signed Piternet @up Plik jest czysty...
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pagoru Alce
Profesja: Knight
Gildia: No have ;(
Świat: Luminera
Poziom: 15
Skille: 55/55
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Od kiedy? Cyferki to numer pliku -.- Używaj dużych liter, polskich znaków oraz znaków przestankowych.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2008
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Dzięki Piternet , myślałem że trzeba użyć Fire Buga , zapamiętam o imageshack'u , a ty Xylion masz gejloggera zamiast mózgu
|
![]() |