![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() Nie znalazłem tematu dotyczącego tego mmorpga, więc założyłem <3 (jak już był to sorry...).
Akcja rozgrywa się na planecie Rubi-Ka w realiach sci-fiction. Mamy do wyboru kilka ras: Nanomage - Bladoskórzy humanoidzi cechujący się wysoką inteligencją, ale za to są mniej wytrzymali. Solitus - zwykli ludzie, wyśrodkowani we wszystkim. Opifex - wyglądają jak drowy, są dobrzy w strzelectwie Atrox - najsilniejsza rasa, jednak najgłupsza ![]() Profesji jest sporo: · Adventurer · Agent · Biurokrata · Doktor · Enforcer · Enginer · Fixer · Keeper (w płatnym dodatku...) · Martial Artist · Metafizyk · Nanotechnik · Soldier · Shade (w płatnym dodatku...) · Trader Mamy także bardzo wiele umiejętności do rozwinięcia, związanych z różnymi dziedzinami. Za czary i skille odpowiadają tutaj Nanoprogramy, używa się ich tak samo, zużywają tamtejszy odpowiednik many. Podstawka + pierwszy dodatek są za darmo, za resztę trzeba płacić. Ja gram na serwerze pierwszym, mój nick to Oldenn, zacząłem robić tą postać wczoraj (Nanomage Nanotechnik, mam jeszcze na 2 serwerze 31 lvl Engineera). Zachęcam, generalnie to imo jest jedno z lepszych mmo dostępnych za darmo. Z początku przeraża ogromem możliwości i skomplikowaniem, jednak z początku nie trzeba sobie zawracać głowy implantami itp. Grafika jest okropna, ale można sie przyzwyczaić. @down Ok ![]() ![]() ![]() www.anarchyonline.com www.anarchy-online.pl
![]() Ostatnio edytowany przez sphinx123 - 16-08-2008 o 22:58. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mógłbyś przy okazji zarzucić jakimiś linkami do gry i screenów.
Nie wszystkim chce się poświęcić parę sekund na szukanie w google. @Edit: Od razu lepiej ^^
Nowe, niespotykane i wyjątkowe you can dance 4! Tańczmy albo nie, ale czytajmy tę stronę ; ) Ostatnio edytowany przez Cacuss - 16-08-2008 o 16:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Cytuj:
![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php...Anarchy+Online http://forum.tibia.pl/showthread.php...Anarchy+Online A na temat: grałem kiedyś (Kiedy czekałem na Pre-Paida do WoW'a). Gra w sumie nie jest taka zła, jednak szybko dostałem Pre-paida więc poszła w odstawkę ![]() Ostatnio edytowany przez Bluray - 19-08-2008 o 10:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() Warto dodać, że w tej chwili trwają prace nad wielkim updatem, który poprawi engine graficzny.
I ja sam też sie dopisuje do zdania "najlepszy darmowy mmorpg". Jest naprawde WIELE możliwości. System postaci, zakładania przedmiotów, ich liczba, sposoby na expienie, różnorodność postaci... No i gra jest na tyle skomplikowana, że większość 13 latków odpada na początkowej wyspie. W gre gra sporo starszych osób, więc jest też i z kim pogadać. (Sam polecam serwer 1 - jakby ktoś chciał zacząć) A jeżeli ktoś chce posmakować gry z dodatkami - jest taka opcja. 30 dni za darmowa wszystkich dodatków. Też miły plus. Inna większa strona: www.aofroobs.com Też dorzuce screena: ![]() Ostatnio edytowany przez kagan - 19-08-2008 o 10:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Rzeczywiście, grafika jak na dzisiejsze czasy, poprostu odstrasza, ale jeżeli ktoś nie patrzy na grafikę (ja zwykle głównie patrze na grywalność) to może spędzić nad tą grą wiele wspaniałych godzin. Dobrze że ma wyjść ten update
![]() Ostatnio edytowany przez Bluray - 19-08-2008 o 19:43. Powód: Taki mały bład :o |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() @up
No offence, ale to razi w oczy. Nie "żeczywiście" tylko rzeczywiście. Trzeba też pamiętać, że gra ma swoja lata... stąd taka a nie inna grafika, chociaż mnie jakoś nigdy nie przeszkadzała. Przynajmniej widać, że trwają prace nad grą. To też plus. |
![]() |
![]() |