|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Słodka tajemnica
Profesja: Paladin
Gildia: ____________
Świat: _____________
Poziom: 90+
Skille: 91/70
Poziom mag.: 18
|
![]() Nie to nie!!!!!!!!!!!
Moje Hotkeye: ![]() Ostatnio edytowany przez Ferno - 23-08-2008 o 21:51. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Pierwsze podstawowe pytanie:
Co robi generał na polu bitwy?! I to jeszcze osamotniony, toś to debilizm jakich mało. A od strony graficznej, ujdzie. Tylko trupy lekko popraw. Kontynuuj. @Edit: Popraw pociski. Tych nie widać w ogóle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2008
|
![]() Tu Baza szyyyyy czy nas słyszycie ?
tak odbiór Ten fake jest Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorry może to nie wyszlo za widocznie, ale generał znajdowal sie w bazie i rozmawiali z nim z pola walki. Było tylko dwóch zołnierzy bo to była misja snajperska, mieli zabic i zniknać..
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Ykhm, już widzę. Nie doczytałem ^^'.
Cóż, ale po ponownym przeczytaniu i obejrzeniu- Zazdroszczę im wrogów którzy są na tyle głupi, że stali na przeciwko i praktycznie skazali na siebie wyrok, heh. Jak zaczęła się strzelanina, to Marcus miał zaćmienie mózgu, że ciągle z lornetką stał? Powinien mieć pistolet, albo jakąś broń, skoro istniało zagrożenie w postaci wroga... Takie dwa niedopatrzenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2008
Lokacja: Gdynia moje miasto:)
Stan: Niegrający
|
![]() Jedyne outy jakie występują tam to moje outy -.-
Własnych nie umiesz zrobić? Chlercia teraz żałuję, że dałem je do użytku publicznego, gdyż był to "Unikat" w moim fake'u, a teraz jak znam życie całe forum będzie wszędzie je miało -.- Pewno nawet w Sierocie będą -.-' To takie moje przypuszczenia, nie nie myślę, że moje outy są pro Elo i Coool. Fake mierny, lokacje ładne, outy też ^.^, ale fabuła leży. Wojna, Wojna i jeszcze raz Wojna. PS: Skąd masz moje Outy o.O? Bo jakoś nie wiem. Krew fatalna przy tym dedzie. Od kiedy widać pociski jak lecą? o.O? Lokacja ładna, ale chyba nie Twoja... 3/10 @2xDown Rób jak chcesz Ostatnio edytowany przez Carbon_Lord - 23-08-2008 o 21:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() się oglądało film 'Shooter'?
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() up: mysłalem ze jak je dodales do moge dodać ale cóz, juz ich nie używje. Ponieważ fabuła bedzie sie rozgrywac 6 lat pozniej. I wbrew pozorm nie będzie o wojnie.
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() 1. Outy mogłeś chociaż bardziej na piaskowy kolor przerobić... 2. Poza tym nie pasują one tu do Fake. 3. Kiepskie dedy, bardziej pocieniuj. 4. Wydma na piasku powinna być wyżej od trawy a "wchodzi pod nią" - trochę wyobraźni! 5. Teraz po True Land'zie i Forgotten Hope pojawi się wysyp fake'ów w latach 1900-3000? 6. Jak zaraz dasz zamówienie ja jakiś przedmiot to cię spale żywcem przez monitor! Po H*ja się bierzecie za coś czego sami nie potraficie złożyć stworzyć!!!!! @Carbon_Lord Cytuj:
Albo przynajmniej nie cyń swoją widzą, bo znajdzie się ktoś kto cie zgasi i po sprawie. Ostatnio edytowany przez Arashel - 23-08-2008 o 21:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Sorry, może ja czegoś nie kapuje, ale to jest snajper który ściąga ludzi z odległości KILKU metrów? ;o
Outy Carbona... Niby dał do użytku, ale dla mnie używanie czyichś outfitów jest głupawe. Od razu ocena fake'a spada. Lokacje ładne, fabuła średnia, a znając zycie w przyszłości będzie jeszcze gorsza. ![]() @Arashel Wiesz, niektórzy użyją kilkunastu ciekawobrzmiących, niezrozumiałych dla samego siebie słów, i uważają się za ę-ą w świecie s-f, a większość z nich nie obejrzała nawet takiej klasyki jak stara trylogia SW ![]() bez żadnych aluzji do carbona Ostatnio edytowany przez Alusair - 23-08-2008 o 21:53. |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2008
Lokacja: Gdynia moje miasto:)
|
![]() To są Marine przyszłości ( ok. 2300 r. i później)
i nie wiem czy pasują. A są z przyszłości, bo jaki popieprzony prezydent by chciał wyposarzyć każdego rzołnierza w broń pulsacyjną klasy C Railgun (tak, to ta "Snajpera") i w Hitynowy pancerz o.O? Z resztą dałem nakładki, to miałeś lenia i ci się przerobić nie chciało o.O? Z moich nieoficjalnych źródeł (mam wtyki wszędzie) wiem, że wkrótce pojawi się kilka kolejnych Fake'ów w przyszłości... DOŚĆ! Że ja zrobiłem Trueland, miałem za niego dobre commenty (pracuję nad next partem), to nie znaczy, że każdy inny kto zrobi Fake w czasach nowożytnych też będzie miał 9/10 bądź 10/10! DOŚĆ! Starczy Fakeów w przyszłości! Arashel, popieram Cię w stu procentach. Teraz taki Ferno będzie prosił mnie, bądź kogoś innego (Speed'a) o grafiki przyszłościowe, bądź teraźniejsze. NIE! Koniec Blargh! Co za dużo to nie zdrowo! Blargh! Właśnie tak patrzę, ile mój fake ma fanów ^.^ Z 6 osób ma userbary w podpisie ^.^ I dobrze, wkrótce ddam więcej Userbarów. Czym więcej osób ma w podpisie Userbary, tym więcej innych osób dowie się o moim fake'u... Nieważne. Koniec Fake'ów w przyszłości! Edit: Na życzenie Arashela: Cytuj:
![]() Nie ma Wirusów! Jeżeli klikniejsz w powyższy odsyłacz dostanę Sto ToriCreditów. Zbieram na Texturę, a zatem to kwestia jednego kliknięcia. Nic się nie stanie Tobie jak klikniesz, tylko mi pomożesz w spełnieniu marzeń. Co ci broni? Porpostu kliknij. Spełnij moje marzenia. Proszę ![]() Ostatnio edytowany przez Carbon_Lord - 23-08-2008 o 21:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
|
![]() Zajebiste jest to, ze i oddzialy glownego bohatera i jego wrogowie, maja ten sam stroj... (taki bardziej z przyszlosci)... a jakby byla jakas duza bitwa i tlok, to kogo by mieli zabijac?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Lokacja: W óhu.
Wpisy bloga: 48
Imię: Aragami
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Choosen Ones
Świat: Ziemia
Poziom: 66
Skille: 66/66
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() @Carbon ,Arashel
Po zakonie chciałem zrobić fake w teraźniejszości ale nie o wojnie ![]() @topic Misja samobujcza bo zaatakowało ich 3 osoby?? rzal i bul:> Lornetką się patrzy na 3-5 m?? Szal. Dobra niebijcie A i ch** zrobie ten fake :<
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Leszno
|
![]() @ up
Pierdol*ć ich.. Ja też zrobie fake w czasach teraźniejszych!! Jak skończe sierotke... @ Carbon Ku*wa musiałeś mi humor zepsuć nie? Taaa już biore Twoje pro mastah outy do mojego fake. Tylko mi jeszcze powiedz jako kogo ich wprowdzić.. Wiem, że to był żart ale i tak mnie wk*rwił... A btw. oddajesz swoje outy do użytki a potem się czepiasz.. Wiem, że to żałosne jak ktoś używa czyichś outów no ale jak masz się czepiać każdego kto użyje twoich to po $&@^! je dawałeś? -.- A co do fake to niestety komenta nie walne bo autor edutował posta i pierwszego parta nie miałem zaszczytu obejrzeć. Ale troche szkoda że edytowałeś, bo na moje to tak jakbyś się poddał, bo wszyscy krzyczą "rzal i bul! znowu fake w teraźniejszości/przyszłości". PS: Kto pierwszy mnie pojedzie? ![]() @ down Zrobie! ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mikes1 - 23-08-2008 o 23:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Ja! xD
Mikes, chociaż ty dokończ porządnie fake'a i nie rób nowego, osadzonego w przyszłości xD Wystarczy ten jeden, który jest. Chociaż IMHO to i tak o jeden za dużo. btw. Ja nie wiedziałem, że ty się tak umiesz wk*rwić xD Z resztą, masz całkiem sporo racji. @topic No i zrobiłeś najgorsze, co mogłeś zrobić - poddałeś się. A szkoda, bo jakbyś trochę popracował, to coś by pewnie z tego było... |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2006
![]() |
![]() Zastanawiam sie po co to usunąłeś? Ja bym se obejrzał, może by mi sie spodobało a tu c**j! Co prawda też tak kiedyś robiłem(no może nie tak
![]() Ps.Jakby ktoś tego nie pamiętał to niech kliknie tu |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taa.. Nawet fajny ale quty mogles bardziej piaskowe dac
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Pro Chidori
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 23
Skille: Sła/be
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Małe pytanko gdzie ten Fake ?
![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @topic
Widac ze autor fakeu nie byl przygotowany na krytyke. @Carbon Taaa zajebiscie superowe outy. Zaraz wszyscy ci je ukradna, tylko niewiem po co dawales zgode na ich uzywanie... Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 24-08-2008 o 17:29. |
![]() |
![]() |