|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2008
|
![]() Siemka, na innym forum pewien człowiek który posiada 100+ sorka napisał posta w 2007 roku takiego
Nie graj Sorkiem, ani drutem. Jest nudny i żałośnie słaby. Nie mam już sił wymieniać dowodów. Expienie tymi profesjami jest niewyobrażalnie monotonne. Mało HP i ciągły brak kasy. Nikt MSa nie chce brać na hunty. Powód? Każdy woli wziąść ED, bo może on leczyć blokera. Ciągłe waste i nie zwracające się koszty huntów. Jeżeli chcesz grać na FACC, to o Sorku i Drucie możesz zapomnieć. Skillowanie mlvla, polega na afkowaniu na bocie. Leci on pierońsko wolno. Graj Paladinem. Ostatecznie Knightem. Tym pierwszym praktycznie nie ma potrzeby skillować. Drugi, czyli Knight, po wyskillowaniu zamienia się w istny czołg. Moim knightem na 8lvl bloczyłem na przykład Dragona, a palkiem na 8lvl ubiłem GSa. Palek jest na prawdę przybyczony więc polecam ci nim grać, a sorka szczeże odradzam. Znam jednego przedstawiciela tej profesji, który od 8lvl zaczął expić na GSach. Wiem, że może wydawać się to trochę nie realne, ale chyba to, że od zrobienia postaci w jeden dzień wbił 30lvl, o czymś świadczy... Chciałbym poprostu wiedzieć czy to jest dalej aktualne i czy sprawa ma sie tak samo, że palem nie trzeba prawie skillowac i jest najlepszy a sorc ssie. Z góry dzięki |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() 2007 rok to pare updatow temu. "Troche" sie zmienilo
![]() Ja sorca zawsze lubilam i nie zamienilabym na co innego xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sork Of Magic
Profesja: Knight
Gildia: Elects Of Death
Świat: Silvera
Poziom: 40
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() no tak ... "odrobinke" się zmieniło. JA bardzo lubie sorca
![]() Najprawdopodobniej ( tak piszą gracze ) sorcem gra sie najtrudniej. Cytuj:
Cytuj:
@topic Cytuj:
Pall sam skilluje podczas expienia ale też trzeba nim skillować. same skille ci nie przyjdą ![]() ![]()
13:10 Sork of magic [40]: yes 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo mnie ost. lali 13:10 Black Warrior Knight [30]: -.- 13:10 Black Warrior Knight [30]: na supp 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo czytalem poradniki i prawie padlem " Na Imię Było Mu Śmierć, a Za Nim Szło Całe Piekło... " Statistics ![]() Best Hit : 232 with skull staff Best Solo : Giant Spider Best Team : Banshee ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Max_33 - 29-08-2008 o 11:28. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() zdaje sie że to byla tibia 8.0 jak ten kolo pisał to, a z tym 8 lvlem na gsach to mu fajnie kumpel nasciemnial
![]()
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2008
Lokacja: Ruda śląska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Strangeholl
Profesja: Sorcerer
Świat: Thoria
Poziom: 16+
Poziom mag.: 14
|
![]() Moze i nie gram dlugo sorciem moze i nie nabilem duzego levela ale wedlug mnie sorc jest THE BESTi nie zamienilbym go na nic innego a znajac zycie po nastepnym updatde palladyn bedzie ssal
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Jeśli potrafisz nim grać, to sorc jest the best. Na faccu na niższych lvl trochę wolno exp z wandem leci na soldach czy rotach, ale na 33+ z woi całkiem fajnie już chociażby na guardach, na wyższym lvl z flam hurem np. na dc też przyzwoity jak na facc exp i kasa. Co prawda mf idą, ale jak każdej profesji (na niższych lvl knight się leczyć nie musi, a sorcowi styka mana z jedzenia, potem jednak każdy ma koszta na hunt). A na paccu, to w ogóle miodzio, super czary, super expowiska i dobrze manewrując (chociaż przy samocelującym visem to i tak nie to samo co kiedyś) nie odczuwa się małej ilości hp. Jeśli wiesz, gdzie chodzić to sorcem się nie ma waste i gra się bardzo miło i przyjemnie. Minusem jest to, że na freezie/lagu pada najwcześniej, ale co zrobić. Anyway gorąco polecam sorca
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ten 100+ sorc pewnie napisal to wtredy kiedy obnizyli siłę czarów, a palom assassin stary jeszcze tak szybko sie nie niszczyły, ale teraz jest ciut inaczej i taki 100MS/ED jest po pierwsze silniejszy od takiego 100RP (jeżeli sie umie nim grać, a nie kupiło lub w********o <[nie mozna pisac o nielegalnym oprogramowaniu]) Ostatnio edytowany przez Yakky - 30-08-2008 o 10:42. |
|
![]() |