|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2006
|
Wow, nie spodziewałem się, ale mamy forum!
Zapewne nie będzie się ono różniło od większości grupowych, czyli będzie po prostu egzystować.
Ostatnio edytowany przez Serious Sam - 12-11-2008 o 23:16. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
|
no, cze. 10znakuwziomus
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
|
Pro... To może pierwszy temacik, czemu kupujecie CDA? Ja kupuje, poniekąd na gry (niedawno było Loki, kto nie kupił?), ale też na recenzje, czy na fachowy opis sprzętów np. chciałem sobie kupić pada, a tyle jest na rynku, że nie wiadomo co wybrać. Po przeczytaniu CDA (dokładniej artykułu o sprzęcie redakcji) już mam upatrzony jeden model.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2006
|
to moze zrobie temat^^
|
|
|
|
#5 |
|
Zbanowany
|
Hah właśnie zacząłem czytać CDA, od numeru grudzień 2008
![]() @Marcinku, Ja od 4-5 lat czytam KSGry, a CDA dostałem w prezencie na mikołajki. Fajne i laseczka na plakacie mmm tylko pożerać w całościOstatnio edytowany przez Barosa7 - 19-12-2008 o 19:18. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
|
A właściwie to od ilu czytacie CDA? Bo ja, jak tak sprawdzałem, to od około 4-5 lat.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
Cytuj:
CDA czytam od dechy do dechy, w końcu najlepszego gazety na polskim rynku o grach komputerowych... |
|
|
|
|