|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2006
|
Witam
W tym temacie piszemy o nowych wydaniach Cd-Action, o tym co nam się podobało i nie. Ja na razie nie mam możliwości zakupu miesięcznika, gdyż mieszkam zagranicą... Głównie Cda kupowałem, żeby sobie poczytać, dowiedzieć się, co nieco ze świata gier, nowinki techniczne, recenzje gier itp. Gry dołączone do czasopisma, także wpadały do mojego petceta - niektóre ciekawe, niektóre nie, ale ogólnie nigdy nie narzekałem. Najbardziej natomiast lubię czytać Action Redaction =] omgosh
Ostatnio edytowany przez Serious Sam - 13-11-2008 o 23:33. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
|
Ja bym was chciał spytać o pewną recenzje, mianowicie o recenzje Spore. Czy nie była ona według was trochę... lewa? Spore nie jest AŻ TAK superową, mega evul i w ogóle mucha nie siada, grą. Ba, nie jest nawet w połowie taka, jak ją zapowiadali. Co wy na to?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
|
@up
idk, nie kupowalem numeru z wrzesnia ; p tez lubie czytac action redaction i ten dzial tam z humorem : ppp a co do gier - w sierpniu byl fajny h'n's - Loki : p |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2006
|
Ja też niestety nie kupowałem numeru z września ^^
Też kupiłem ten numer, tylko niestety Loki nie ''poszły'' na mój złom =/
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
|
A mi Loki i Fable działają.
@up Żeby zagrać włóż płytkę i zainstaluj gry. Bo sama gazeta nie wystarczy. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
Ja praktycznie w ogóle nie zwracam uwagi na płytki, kupuję gazetę tylko dla... gazety.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2008
Lokacja: Gdansk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ozahalski
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 114
Poziom mag.: 21
|
Bo czytelnicy jak sama nazwa wskazuje są po to żeby czytac, a granie w gry z Cda (Które czasem są naprawde niezłe) to drugą stroną.
@Serious Sam Jak dobrze pamiętam to jest prenumarata zagraniczna. @wszyscy up z "Gazetą" Cda to czasopismo : P Ostatnio edytowany przez ozahalski - 27-11-2008 o 22:23. |
|
|
|