|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2008
|
![]() Udajemy się do Orc Fortress (trasa jak przy wykonywaniu Orc Fortress Questu). Gdy już dojdziemy do króla, witamy się z nim, a jeśli jest to nasze pierwsze spotkanie z nim, przywoła on swoją gwardię (3 Orc Warlordy i 3 Orc Leaderzy)
Jak wiecie chodzi o mijs ez dzinami, zastanawiam sie czy dam rade z tyloma okrami naraz 40lvl 69/70 Royal Helmet,Bright Sword,Demon shield,DSM,BOH,Crown legs,Protection amulet Miksturki nie ograniczone ![]() Nie ważne jak duze bedą straty, zostało mi 4 dni pacca i chciałem posprzedawac u dzinow itemy jakie zdobyłem przez 90 dni ( wyliczyłem zarobice 180k ) pzd |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2008
Stan: Niegrający
|
![]() nie no znowu on i kolejny bezsensowny temat...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() wiesz co bezsensowne jest to co napisałes. Bo ze jeden zna sie bardziej na tibi drugi mniej to nie znaczy ze ktos jest bezsensowny, NIE WIEM -PYTAM proste, jakos Cięzko było odpowiedziec a tak łatwo było napisac to co napisałeś. Jak Ci się nie podobają tematy nie odpisujesz proste! no najwidoczniej dla Ciebie nie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
|
![]() Lepiej poproś kogoś do pomocy/zapłać mu...
wiem że w palka 1 warlord potrafił spokojnie walnąć za 200 na 1 dałbyś jednak nie wyleczysz się ze zwykłych potionów na 2, zniszczą cię.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() I dziękuje Ci bardzo za odpowiedz, widzisz Befsztyk jest ktos kto mi odpowiedział bez krzyku bez nerwów, teraz wiem że nie mam co wykonywać tej misji, dziękuje bardzo i pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Możesz próbować, aczkolwiek przydałby Ci się ktoś, kto mógłby zablokować resp przy schodach bo może dojść do sytuacji, w której znajdziesz się między młotem i kowadłem. Także zupełnie solo nie polecam. Najlepiej zabierz ze sobą jakąkolwiek inną profesję niż knight.
Piszesz Hi i wiejesz na dół do bramki lvlowej. Tam możesz powolutku wybijać cały ten shit. Wskazane jest, by osoba towarzysząca w tym pomagała.
Three days grace - Animal I have become Three days grace - Time of Dying Wstaw mi notkę Ostatnio edytowany przez Aroonia - 15-11-2008 o 22:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Now or never
|
![]() Problemy z netem...
Three days grace - Animal I have become Three days grace - Time of Dying Wstaw mi notkę Ostatnio edytowany przez Aroonia - 15-11-2008 o 22:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Now or never
|
![]() Proszę o usunięcie dwóch ostatnich postów. Problemy z netem.
Three days grace - Animal I have become Three days grace - Time of Dying Wstaw mi notkę Ostatnio edytowany przez Aroonia - 15-11-2008 o 22:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Ja zastosowałem z kumplami inną taktyke:
poprostu puscilismy w rogu poison bomba i po kolei pisalismy hi i wybijalismy z dystansu. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Polska
|
![]() Tibia to gra nie? Czy nie?
Idź i spróbuj najwyżej padniesz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2008
Imię: Knight De'Fighter
Profesja: Elite Knight
Gildia: Podejrzani
Poziom: 118
Skille: 85/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Nie powinienes miec problemu. Jesli wybijesz respa i mozesz juz napisac do krola hi to robisz tak:
-stajesz jak najdalej od krola -utani hur(time ring), utamo vita -piszesz hi -s*******asz ;p Potem lurujesz sobie pod bramke lvl po 1 potworku i ubijasz. No i po problemie ;] Ja robilem podobnie na 50 lvl knightem ;] Zreszta jezeli wybiles juz tego respa kolo schodow (tam gdzie jest drag, chyba 2 warlordy i cos jeszcze) to bez problemu sobie poradzisz z reszta ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2008
Imię: Tivi Sillip
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dictum
Świat: Celesta
Poziom: 110
Skille: 87/85
Poziom mag.: 7
|
![]() wpadasz na dol, odrazu biegnesz w prawo w miedzy czasie rzucasz poison bombe przed siebie (w ten tunel) i idziesz bic kolo krola (nie tracisz potow na zabijanie respa kolo schodow a potworki same nie podejda) bijesz wszystko kolo krola blokujac droge poison fieldami itp i dasz rade
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2008
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() wydaje mi sie ze sam rady niedasz bo masz albe skille =/
wez jakis 2 shooterow ;p |
![]() |