|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2007
Lokacja: Rybnik
Stan: Na Emeryturze
Imię: Adedin
Profesja: Elder Druid
Gildia: Grupa Trzymajaca Wladze
Świat: Iridia
Poziom: 31
Poziom mag.: 40
|
Jako iż trzeba rozruszać to forum, wrzucam taki oto wątek. Kto oglądał jaki serial, krótki opis i ocena w skali 1-5
To ja zacznę ![]() House MD Jak na razie składa się z 5 sezonów. Akcja skupia się na doktorze Gregorym House, jest on jednym z najlepszych diagnostyków na świecie. Jego cięte riposty miażdżą w każdym calu. Jest uzależniony od środka przeciwbólowego Vicodin, dzięki niemu może pracować. Nie daje spokoju nikomu w szpitalu, pomimo tego iż jest cyniczny wszyscy w szpitalu znoszą go dzielnie. Uważam iż wiele można wywnioskować tego serialu. Jest to pierwszy serial, który wciągnął mnie na całego POLECAM! Dla mnie 6/5!!oficjalna strona Na razie wrzucam jeden z powodu braku czasu, jutro z edytuje post/dopiszę nowy. Pozdrawiam! ![]()
Zapraszam do grupy Camera Obscura a tutaj nasze forum http://www.youtube.com/watch?v=Aew5QRKPHGc Ostatnio edytowany przez Adedin - 08-12-2008 o 19:02. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
|
Też dorzucę swoje trzy grosze:
Detektyw Monk Serial pokazuje nam historie detektywa Adriana Monka. Jest on strasznym pedantem, wszystko musi mieć dokładnie od linijki, wszystkie rzeczy starannie złożone. Dzięki tym maniom nierzadko dochodzi do wielu śmiesznych sytuacji. Detektyw Monk jest najlepszym detektywem w swoim mieście (a nawet po za nim). Jest wciągany w wiele spraw, ponieważ (swoim maniackim instynktem) jest w stanie zauważyć wiele rzeczy niezauważalnych dla innych policjantów. Jeśli lubisz kryminalne zagadki z odrobiną humoru - to ten serial jest dla Ciebie. Wciąga i to bardzo! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Słitaśny Krulik
Data dołączenia: 21 05 2007
Stan: Niegrający
Imię: Slayekau
Profesja: Rookstayer
Świat: Isara
Poziom: 12
Skille: 18/20
|
Łops, nie zauważyłem, że w pierwszym pości jest ten "mój" serial. Ocenka 4,5/5 =D
Ostatnio edytowany przez Vasudanin - 06-12-2008 o 15:09. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 24 09 2006
|
The O.C.
Serial opowiadał (tak opowiadał, bo jego emisja została zakończona) o nastolatku z Chino, którego przygarnął bogaty prawnik z Orange Country. Teraz jego tymczasową rodziną jest prawnik Sandy, jego żona i zarazem vice-prezes jednej z największych firm deweloperskich Kirsten oraz ich syn, Seth. Musi stawić czoło ludziom, którzy wbrew pozorom nie różnią się od tych, których znał w starym mieście. Uwielbiam ten serial oglądać, mam wszystkie 4 serie. Pomimo, że nie ma tu krwawej jatki czy ukrytych tajemnic, ma w sobie to coś ![]() Ocena: 10/10 ;] |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2007
Lokacja: Rybnik
Stan: Na Emeryturze
Imię: Adedin
Profesja: Elder Druid
Gildia: Grupa Trzymajaca Wladze
Świat: Iridia
Poziom: 31
Poziom mag.: 40
|
Prison Break
Co do tego serialu to dużo chyba nie muszę tłumaczyć. Serial składa się z 4 sezonów, 4 jest w trakcie emisji Jak wiadomo cały film oparty jest o ucieczce, w 1 sezonie główny bohater Michael Schofield próbuje wyrwać swojego brata Lincolna z więzienia Fox River co pociąga za sobą wiele 'sznurków'... serial trzyma w napięciu, lecz czasami staje się nużący. Ogólnie polecam, bo myślę że warto ![]() oficjalna strona 3,5/5
Zapraszam do grupy Camera Obscura a tutaj nasze forum http://www.youtube.com/watch?v=Aew5QRKPHGc Ostatnio edytowany przez Adedin - 08-12-2008 o 19:01. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
|
Veronica Mars
Serial opowiada historię córki szeryfa miasta, która (dziedzicząc smykałkę po ojcu do kłopotów) rozwiązuje mniejsze miastowe "śledztwa". Serial godny CSI czy Detektywa Monka, a do tego wiele ciekawych i śmiesznych sytuacji, a przy tym atrakcyjna Kirsten Bell. Dla znudzonych monotonią reszty tego typu seriali. |
|
|
|