|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() robią różnice
a wiesz jaką a taką że to 3 arma więcej niż mniej Steele często są nie doceniane ja jednak uważam że dla knighta to idealna rzecz. Tak jak dla palów bohy żeby szybciej uciekali przed monsterem tak dla knighta steele żeby było mniejsze waste Dziękuje za uwagę. ;*
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2007
|
![]() nie wiem jak u ciebie z czytaniem ale ja sie nie pytalem jak wygladaja steel bootsy i czy ci sie podobaja
mi raczej chodzilo o ich zastosowanie i rozwiazanie dylematu bohy czy steele |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jestem loł lefel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Efce Ankrahmun
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Cytuj:
Steele są bardzo wygodne dla knighta. 3 arma + żadnych kar do szybkości. jednak proponuje nosić tak boh, jak steel boots (czytaj: kup obie pary) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2008
Lokacja: Gdzieś na górze ;)
Stan: Niegrający
Imię: Suppressor Corristo
Świat: Silvera
Poziom: 55
Skille: 20/24^^
![]() |
![]() @3Up, a co to ma do rzeczy?
Według mnie robią różnice, 3 arm. jakby nie było, a waste mniejsze. ![]() Krótko mówiąc steel Ostatnio edytowany przez __Kaczorek__ - 27-12-2008 o 22:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2008
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() No wiesz najlepiej mieć to i to
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Usunięty
Imię: Thar~
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() Cytuj:
to jest jedyny SENSOWNY argument. te 3 arma dają może 3 dmg z hita mniej, czy warto dla nich zyebac wyglad eq? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 12 2008
Lokacja: _____/
Imię: ____/
|
![]() @up
Napewno więcej niż 3 dmg,pewnie około w granicach 10-15~ Ja wole bohy,szybciej sie lata po respie = szybszy exp,a knightem i tak chyba nie lata sie na gsy :s |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
powod jest mniej wiecej tak samo madry, jak ten dla ktorego niektorzy wydaja kilka kk na addon/outfit, a glupie teksty zachowaj dla siebie, bo ani to smieszne, ani ty nie jestes fajny ciekawe ilu z was mialo jednoczesnie steel bootsy i bohy grajac knightem? bo ja zanim sie ich pozbylem uznajac, ze nie sa mi do niczego potrzebne, uzylem je chyba tylko raz - na annihilatorze, a przez reszte czasu niepotrzebnie trzymalem je w bp tracac przy tym 29 capa edit @up predzej ci zycie uratuje te +20 speeda niz 3 arm Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 27-12-2008 o 23:17. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2008
|
![]() Cytuj:
@topic Ja ci polecam Steele Z ciekawosci idz na typowego guarda ze steelami, pozwol mu udrzezc cie 100 razy i zapisz kazdy hit, wylicz srednia i zapisz, nastepnie sciagnij steele i zrob identyczny test (pudala badz bloki licz jako 0). Test przeprowadzaj na full atk. Roznica bedzie spora i wtedy najlepiej uzmyslowisz sobie jak duzo daje 3 arma ;d |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
lepiej przejdz 100 kratek bez butow, zmierz predkosc stoperem z dokladnoscia do tysiecznych czesci sekundy, nastepnei zrob to samo z zalozonymi bohami, oblicz roznice w czasie, podziel ja przez sto, po czym pomnoz przez ilosc kratek, ktore dziennie pokonujesz, a na koniec pomnoz to przez tyle dni ile masz zamiar jeszcze grac w tibie, zobaczysz jaka oszczednosc czasu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 12 2008
Lokacja: _____/
Imię: ____/
|
![]() @up
Padłem. Leże i sie dusze. Buahhaha,dobrze powiedziane.. Albo możesz też,założyc bohy,przejść tyle sqm ile przeszedłeś w całej swojej grze(nie liczyłeś?! JAK MOGŁEŚ!),obliczyć średnią z bohami od thais do carlin,od carlin do venore,podzielić ją przez 2,poczym założyc steele i pójść do kazordoon. Wynik gotowy,a Ty straciłeś tydzień na obliczanie ![]() Nie wciskajcie jakichś wałków że jak założy steele to bedzie super zysk 0 waste,bo to daje jakieś 10 dmg,czyli dostanie 10x więcej niż z bohami,uzyje manasa i tyle,a profit i tak ma duży wiec OCB? -,- Zamknijcie ten temat,bo nooby piszą już o jakichś wyliczeniach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() kup golden bootsy
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
|
![]() Ale zauważcie, że jak się expi knightem, to szybkość nie jest aż tak ważna...jak dla mnie warto czasem iść wolniej, bo to plusuje na tym, że na respa czekać nie musimy. To tyle jeśli chodzi o EXPIENIE.
A bohy, jak najbardziej do podróżowania po tibi, jeśli chodzi o najta ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Grudziądz
Imię: Archimonde Poly
Profesja: Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 47
Poziom mag.: 45
![]() ![]() |
![]() Steel boots'y mogą się przydać do typowego bloczenia. Podczas expienia/biegania większość knightów i tak nosi bohy bo i tak profit będzie
![]()