|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
Przy braku balansu jaki oferują nam gry 1v1, -ar jest złym pomysłem, gdyż mogą zdarzyć się sytuacje, gdzie zwycięstwo nie będzie miało nic wspólnego ze skill'em. -sdom i losowana jest osoba, która pierwsza pick'uje, druga musi się dostosować (melee/ranged).
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
|
Jeśli tak chcesz to można najwyżej cm zagrać, bo pomysł z dostosowywaniem się to żenada. Po 1 melee ma przestane z range tylko na początku a po 2 da się żyć nawet melee jak się ma opanowane last hity.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
Grałem na prawdę DUŻO 1v1, i z -ar niezbyt dobrze to działało.
Z żeby uzmysłowić - ktoś randomuje, wcześniej przeze mnie wspomnianego, Balanara. Mój przyjaciel, z którym gram często 1v1, wygrywa ze mną 90 na sto razy. Te dziesięć to właśnie wtedy, kiedy trafi się ktoś pokroju Balanara/Leviathana. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
|
Raz się wygrywa raz się przegrywa xD Ale uwierz, balanar nie jest AŻ tak potężny, i da się z nim wygrać 1v1 (nawet z pozoru średnim charem).
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Profesja: Rookstayer
|
Zgłaszam się.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Funreal World
|
Cytuj:
![]()
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
|
A co to ma do tego, co napisałem? 2 osoby mają wyższy lvl od twojego, nikt z twojego teamu nie był feederem, jeden z przeciwników wyszedł odrazu z gry, pit lord (patrząc po itemach) był skrajnym noobem i nie było u wroga żadnego carry, który miałby porządny dmg. Nie wspominając o tym, że ja pisałem o balanarze 1v1.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Funreal World
|