|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 01 2009
Lokacja: Sprawdź pod łóżkiem...
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
|
![]() To mój pierwszy Fake , więc proszę o poprawienie mnie , co robię źle.
WPROWADZENIE Morus i czterej bohaterowie. Morus budzi się w ciemnej komnacie , nie wiedząc jak się tam znalazł. Kiedy wychodzi na powierzchnie odkrywa że był w jednym z zamkowych lochów. Wkrótce znajduje groby czterech poległych bohaterów , którzy zgineli broniąc zamku : ~Paladyna ~Maga ~Druida ~i Rycerza Duch każdego z nich , daje mu zadanie. Najpierw jednak udaje się na lekcje maggi i walki. No ; ] Komu w droge , temu bohy xD Więc : PROLOG 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() THE END ! I tu mam do was prośbę ... ; / Mianowicie , widzicie że outfit postaci jest BEZNADZIEJNY. Ale innego nie umiałem zrobić czy znaleźć. Byłbym wdzięczny gdybyście mogli podsunąć gotowe obrazki , lub np. poradnik jak je zrobić , gdzie znaleźć.; D Dlatego nie robiłem już 1 odcinka... ;| Pozdrowienia ;D Always_Be_Late Ostatnio edytowany przez Always_Be_Late - 01-01-2009 o 16:55. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie Tutorial tylko Prolog
EDIT@ zakładasz dzisiaj konto i odrazu fake? o.O DOWN@ aha Ostatnio edytowany przez Gormitas - 01-01-2009 o 16:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() @2x up.
Wstawiłem to po to , żeby inni mogli to obejrzeć , i ocenić. Nie -.- to nie jest map editor ; | Wszystko jest robione na podstawie poradnika: http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=139190 @up. Właściwie zaczołem robić fake , ale dostałem bana na innym forum ![]() Ostatnio edytowany przez Always_Be_Late - 01-01-2009 o 16:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2008
|
![]() @up
Jakoś Ci niewierze. Na dowód że to Ty zrobiłeś sam daj grafiki z których robiłeś otoczenie :> Niestety ważne w czym robione. Lokacji we fejkach niemożna robić w ots me. Zobacz regulamin działu. Poza tym naucz się robić w me. Nie będę komentował bo ots me :< btw: Cytuj:
![]() Tez nie dokonca to rozumiem :/ Chcesz aby Twoje życie się zmieniło? Poproś już dziś użytkownika Rase o zaproszenie na Lockerz.com Ostatnio edytowany przez Rase - 01-01-2009 o 16:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Wam się na tym forum nudzi.
Każdy kto stworzy w miarę równego w lokacjach fake od razu zaczyna być objeżdżany. Na moje zakaz wrzucania fake'ów z OTS:ME jest totalną głupotą. Liczy się bardziej historia, nie lokacja. Wszyscy zaczynają na nich się koncentrować, o fabule zapominając =='. Ogarnijcie się, bo i tak ten dział upada, a Wy tylko dodajecie oliwy do ognia. Jak ma na OTS:ME to niech se robi. Jego sprawa. I taka ciekawostka: Avager też robił fake'i w OTS:ME ;P @Edit: Po przejrzeniu fake, jestem w 100% pewien, że autor robił w map editorze, ale co z tego ; )? I mała uwaga do autora, naucz się wklejać outy i grafiki do lokacji, to raz, a dwa, to bohater ma jakiś uraz psychiczny, że mówi ciągle sam do siebie? ; ) Ostatnio edytowany przez Oerciak - 01-01-2009 o 17:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() @wszyscy oprócz Oerty i autora: ARGH
Do samego fejka nic nie mam, oprócz tego, że out taki sobie. Na szybko ci powiem jak zrobić lepiej: w Tibii ubierz sobie outfit jaki chcesz, ustaw w opcjach 'don't strech/shrink the map', zrób skrina a następnie dokładnie wytnij w Paintcie postać.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Nie mam nic przeciwko używaniu ME do np. wycinania sobie z nich graficzek potrzebnych do fake, ba sam czasem składam sobie ścianki budynków Map Editorem, bo robienie tego ręczenie to głupota, skoro mogę łatwiej, szybciej i lepiej w programie. Ale składanie całych lokacji map edytorem, to już iście na łatwiznę, nikomu tego nie zakazuje, ale też nie popieram.
Fake przeciętny.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2008
![]() |
![]() @Spam
A ja używam Map Editora do podłoża (nie zawsze), i co, mam bana dostać? @Topic 5/10 przeciętny fake
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() Hmm. Dobra.
A mogę po prostu odpalić ots'a z tymi lokacjami ? Z rekrutować ludzi , i robić ss'y ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@topic: "AAAA. !", kilka innych błędów ort. , fabuła trochę... Trochę za mało żeby ocenić.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Kapłan Preclanski
|
![]() Cytuj:
IMHO, OTS jest totalnym pójściem na łatwiznę i nie powinno się w nim "fake'ować". @fake Takie sobie. Mało powiedziane na razie, ocenię jak się rozwinie. @edit P głębszym przemyśleniu, dochodzę do wniosku że używanie OTSme i robienie screenów na servie jest bardziej Fake'iem niż samodzielna sklejka, ale co tam. I tak popieram przemianowanie działu na "komiksy o orientacji przestrzennej 45 stopni".
![]() Ostatnio edytowany przez Michoss - 02-01-2009 o 13:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() @up.
Czyli co mam w końcu zrobić ? ; P |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2008
Imię: Mage of Convince
Profesja: Sorcerer
Gildia: Street thugs
Świat: Galana
Poziom: 25
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Najbardziej po lewej każdego z obrazków jest coś przycięte...
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2009
![]() ![]() |
![]() Pwn3d 5/10
(Wiem Wiem) |
![]() |
![]() |