|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() dziś mieliśmy zamiar z kumplem troche popekować ale za cholerę nie mogliśmy znaleść ofiary -.-, więc postanowiliśmy zrobic jakiegoś quest'a
![]() tu nie ma umieszczonych mapek więc chyba to nie quest spoling.... więc lecimy: przedstawienie ekipy: El-Druid( ja ) 11lvl 22mlvl Druid Fiodorr 15lvl 50/40 paladyn (wieczne ma jakieś dziwne miny bo konieczne chciał wyprubować swoje skille na ludziach ![]() ![]() teraz spór na jakiej to jest wyspie :/ (bo tam nie łaże) ![]() spotkaliśmy polaków najpier zablokowałem przejście i udawałem że nie znam angielskiego: ![]() oczywiście sie pomyliliśmy -.- i trzeba było wracać ![]() Taaa.... jest upragniona wyspa (chyba) ![]() po drodze znaleźliśmy jakiegoś reed skulla 14lvl i 2 jego kolegów na 12-13(oczywiście mnie poniosło i chciałem go zabić) ![]() a jednak troszq skłamałem ![]() ![]() ![]() spotkaliśmy tych samych polaków co wcześniej i zaprowadzili nas na questa ![]() pokój z nagrodą: ![]() no i nagroda ![]() ![]() pozdrawiam i zapraszam do komentowania Ostatnio edytowany przez joey - 20-12-2004 o 21:32. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() małe pytanie zrobilsiście całego questa czy tylko zgarneliście nagrode ze skrzynek przed drzwiami?
-------------------------------------- ops soryy nie widzizłem wcześniej 2 ostatnich ss czemu tylko perły a gdzie b sword?
Monument życia... Ostatnio edytowany przez Warloczek - 20-12-2004 o 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() a to jest dalsza część??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jest to stary quest na senji, wystarczy przejsc przez fieldy i dostajesz nagrodke.
Jeżeli poszukujesz questow na wyspach lodowych to kliknij http://www.tibianews.net/picday/000251.jpg ![]() |
![]() |
![]() |