|
|
#1 |
|
Kapłan Preclanski
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Sosnowiec
|
Sprawa wygląda tak: By nasz wkrętka się powiodła, potrzebujemy by ktoś z szanownych rookgaardian uruchomił na swoim komputerze OjTakieStraszne z mapą, która ja mu podam. Niestety, mój komputer do niczego się nie nadaje (cholernie słaby net, słaby komp, słabe wszystko) a nawet jakby się nadawał, to i tak nie umiem obsłużyć żadnego OjTapiraSmrodliwego'a powyżej wersji 7.8. a nawet jakbym umiał, zbyt trzęsę zadem że keyloga i stracę mojego plate seta.
Bez tego nie ruszymy z miejsca. Wieśniacy z widłami, to znaczy, oczywiście, użytkownicy forum, będą chcieli jakiś fajowych screenów z nowej miejscówki. Fake nie wchodzi w grę. Prosiłbym też, by wszyscy rookstayerzy posiadający pacca zgłosili się tutaj.
ichosOstatnio edytowany przez Marcin24 - 25-02-2009 o 18:05. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
|
Jak mi powiesz dokładnie co i jak, to mogę odpalić. Nie gram w Tibię, więc o hacka się nie muszę bać.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Bytom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Master Tusk
Profesja: Rookstayer
Gildia: Infernal Majesty
Świat: Eternia
Poziom: 2+
Skille: xx/xx
|
Jak Marcin nie będzie miał czasu, czy tam jakieś inne problemy, możesz mi wysłać, akurat bawię się silnikiem 8.4
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kapłan Preclanski
|
Z tego co wiem, Niedwadziesciacztery nie zna się zbyt na OTSach, więc, skoro 'bawisz się silnikiem' to lepiej się do tego nadajesz ;P.
Musimy tylko zgadać się kto ma pacca i będzie uczestniczył w 'queście'. No, i prawdopodobnie będziemy musieli to załatwić na macro, ew. kto inny zagra naszymi postaciami na OTS. Stawiamy na 100% wiarygodności, więc musimy być obecni w grze w czasie robienia screenów.
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Soru Halton
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
|
Ja mam pacca!!!111
Ale, że 7 lvl to mogę paść. x) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Stan: Na Emeryturze
|
Też mam pacc'a... Nie mam zbytnio czasu ostatnio, ale jak naprawdę będziecie kogoś potrzebować to mogę pomóc. : )
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
|
Też mam premium time, ale ots'a niestety nie postawię, mam osiedlówkę neta, i tam mam na wszystko poblokowane porty, w niczym nie mogę hostować =/
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Kapłan Preclanski
|
Tusk, w takim razie, mapę wysyłam ci na PW. Umieść ją w jakimś logicznym miejscu na poziomie -8. Na mojej mapie znajduje się to na 320/520/14. Mówię, żebyś nie musiał szukać.
Tuż za drzwiami (w centralnym pomieszczeniu) jedną kratke na północ musi stać npc M.Guard o imieniu Zakros. Jeśli umiesz i masz czas, ustaw mu dialogi takie jak Tutaj. W pokoju niech kręcą się trzy minosy. Postaraj się staty OTSa zbliżyć jak najbardziej do tibijskich.
|
|