|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2004
|
PODSUMOWANIE MOJEGO CAŁEGO ŻYCIA W TIBI !
SECURA WYMIATA !!!!! 31 LVL SORC !! myślicie że to koniec ? jesteście w błendzie ! HAHAHA tak sie zaczyna moja Historia ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps : lubiecie powtórki ? ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
nie no tylko pogratulowac
![]()
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2004
|
zajefajne ss-y
big gratz to this man ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
WOW JESTEM 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fotki za*****e i w ogule...... tylko troche to moooooooooooooooooooooooooonotonne same dragi i gsy.................................... pokasz wiencej screenuw ,bo podkoniec XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX widzialem. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Venore
|
Super Gitowskie ss'y . Wielki Gratz i życze powodzonka
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Shizowe SSy..tyle moge powiedzieć....
...gratz Lvl i Mlvl....![]() ![]() A tak BTW to ponowne cg dla Woluma...first blocked DL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak coś Admiral to pisz na gg..moze jakis hunt?? ![]() |
|