|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2008
Lokacja: StW
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gonzen
Profesja: Druid
Świat: Berylia
![]() |
![]() Witam!!! Chciałbym wam zaproponować zakłady sportowe za pieniądze tibijskie(gp)
Jak obstawiać? Aby obstawić mecz wysyłasz do mnie prywatną wiadomość gdzie piszesz: Gospodarze, Goście czy Remis -? serwer - Pandoria Lub Berylia (narazie tylko na tych serwerach) ilość gp - (maksymalna stawka wynosi narazie 5k) Swój nick w tibi Po wysyłaniu pw wysyłasz parcel z gp na te postacie : Pandoria - Uchiha Bednarka(Carlin) Berylia - Gonzen(Thais) Nie można obstawiać w trakcie meczu!!!!!!! Po wygraniu zakładu wysyłam gp w ciągu 1h Oferty na dzisiaj się skończyły Prosze o usunięcie .... dodałem do złego działu (przeniosłem do innych) Ostatnio edytowany przez Gonzen - 13-03-2009 o 23:48. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: W domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Spirit Collector
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pocket Aces
Świat: Antica
Poziom: 45
Poziom mag.: 44
|
![]() Według mnie pomysł niezły, ale raczej mało osób będzie się w to bawić. Szkoda że nie na Securze bo na pewno bym wtedy spróbował ;] Kurs sam ustalasz osobno do każdego meczu ?
Powodzenia ;] btw. To raczej do działu "Wydarzenia ze światów" ;]
Orshabaal tu, Orshabaal tam, no to juz masz deda ![]() ---Pomoz Glodnym Dzieciom--- www.pajacyk.pl www.polskieserce.pl Ostatnio edytowany przez Grelix - 13-03-2009 o 20:34. |
![]() |
![]() |