|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Fantasy
![]() |
![]() Zamiesze tu zdjęcia z mojego życia oraz moich kolegów.Będe zamieszczal zdjecia ,filmy, i inne rozne ....DZieki traczuu
organizacja by lider naszej gildii ![]() potrzebne jedzenie dla takiej bandy ![]() Fragment Ewangeli Łukasza.(Wykuł się na pamięć czy skopiował?? ![]() ![]() ![]() Lider ma poczucie humoru ![]() zaraz bedzie wiecej tylko wrzuce na lycos.
Knight lvl. 41 Isara mlvl. 5 Skills 72/70 Best Monster : ![]() Best Solo Monster: ![]() Hail Society of Jah Ostatnio edytowany przez mixim - 25-12-2004 o 14:46. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Jak masz link do zdjęcia to [IMG] http://adres_strony.pl [/IMG] dawaj szybko foty bo lubie wycieczki po Tibiii
![]() @up: musisz zamknšć zdjęcie na końcu linka [/img] z ukosnikiem!!! Tak powinno to wyglšdać: ![]() @up: Niema za co ![]() ![]()
------------------------------------------------- Ostatnio edytowany przez traczuu - 25-12-2004 o 11:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nareszcie.;]
Dobra zaczynam sie rozkrecac test hit kolegi z gildii :Lord Sereczek lvl. 33 Sorcerer nie znam mlvl. ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Podoba sie?bedzie tego duzo tylko skoluje windows commandera albo cos podobnego ;].Ale póki mam
Fajna ta wyspa-ile jedzenia ![]() ![]() ![]() 2 ostatnie nie dzialaja bo nie wrzucilem ich.problem z commanderem -postaram sie naprawic a narazie moze cos innego Swietnosc Isauldura i jego chatka ![]() Musze looknac co z tym commanderem ;[
Knight lvl. 41 Isara mlvl. 5 Skills 72/70 Best Monster : ![]() Best Solo Monster: ![]() Hail Society of Jah Ostatnio edytowany przez mixim - 25-12-2004 o 12:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobra teraz dam wiecej.
A to projekt jednego z br ![]() I to ![]() A to bitwa . ![]() ![]() ![]() komentowac plx
Knight lvl. 41 Isara mlvl. 5 Skills 72/70 Best Monster : ![]() Best Solo Monster: ![]() Hail Society of Jah Ostatnio edytowany przez mixim - 25-12-2004 o 14:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: Łuków
![]() |
![]() Fajne zdjatka, zwlaszcza wigilia
![]() I Praxtor ![]() Slyszeliscie jaki to zawodowiec? Moj kumpel jest na biezaco z Titania i mi relacjonuje ![]() Otoz Prax, bidul, pomylil hotkeye i zamiast adori vita vis weszlo mu exevo gran mas vis pod depo ;S - redskull oczywista. A niedawno podobno wywalil crown arma na dach domku i nie mogl zdjac nawet levitem i schodkami z parcelkow. ![]() Zakladamy sekte czcicieli Praxtora? ![]() PS: Prax - jesli to czytasz i czujesz sie obrazony, to przepraszam ![]() ![]() ![]()
By your hammer let none be saved! Live to die on the final day! Ostatnio edytowany przez SandMan - 25-12-2004 o 12:32. Powód: OMG! TRZCICIELI?! ;S jak ja to zrobilem?! :D |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Praxtor to moj kolega z klasy.Ziomek jest za***isty.Jezeli pozwoli walne jego zdjecie.Spoko ziom.Tutor i wogole.Jak gracie na titani napewno wam pomoze.
Ma bardzo dobry lvl. i najlepszy w klasie.Jest extra Comment plxor
Knight lvl. 41 Isara mlvl. 5 Skills 72/70 Best Monster : ![]() Best Solo Monster: ![]() Hail Society of Jah Ostatnio edytowany przez mixim - 25-12-2004 o 14:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobra nastepna porcja screenow
Teraz skromne zdjecia kolegi z gildii ![]() ![]() ![]() ;] Mam nadzieje ze sie podoba.DZisiaj zamieszcze zdjecia z Drag hunta -idziemy ok. 15-16 a jutro z imprezy w gh.oczywiscie dzisiaj cos dorzuce jak naprawie commandera.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Imię: Guard'Thallus
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 29
Skille: 71/58
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() @Autor: Jest taka funkcja na tym forum: "edytuj". Po jakiego grzyba zakładać kilka postów, jeśli możesz edytować jednego? Postów chcesz sobie ponabijać? A co do zdjęć to nawet spox, ale z tą wigilią mi się nie podoba. Wigilia w Tibi??-zdecydowanie nie.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: zapomnialem :P
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: nie ma
Świat: Harmonia
|
![]() sski spoko tylko jedna rzecz moze nie chce ci sie uzywac duzych liter i miekkich znakow w pisaniu w tibi i o tibi ale jezeli jestes katolikiem to uszanuj wiare i nie pisz slowo boze tylko Slowo Boze
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Nice. Ja też miałem wigilię w tibi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() nie czepiajcie sie edytowania.nie zalezy mi na Postach.;].Wazne ze kolegom z gildii sie podbaja screeny.;]
Zaraz wrzuce cos jeszzce
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam
![]() |
![]() mhmhm... wojcik... sam wiesz co (x
do reszty noobkow: 1) to nie ja wrzucilem tego c-arma tylko Praxi <_< 2) to nie bylo pod dp tylko pod chata kolegi. bylo pozno w nocy, weekend, robilem formata kompa i nie mialem starych hotkeyow i zapomnialem po exevo gran mas vis postawic kropki a ja mam zawsze hotkey sdka pod hotkeyem ue i mi sie powalilo i z 3x 8-11 lvl zabilem z ue u_n Yours,
"Mowa jest srebrem, zależy co mówisz. Milczenie jest złotem, zależy czemu milczysz." Ostatnio edytowany przez Ozzie - 25-12-2004 o 15:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() uff...DZieki ozzie.Myslalem ze bedziesz ivul.Ale nie.Pomylilem sie i zmieniam zdanie.
Screeny walne jak naprawie program ftp
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Szczecin- Pogodno
![]() |
![]() jeden to fajny fake ten gdzie se niby "trenicie"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: Łuków
![]() |
![]() Cytuj:
![]() no keal! Mowilem, zebys sie nie obrazal i przerosilem, a ty mnie od n00bow ![]() @1. To ze mam nie do konca prawdziwe informacje to juz wina kolezki ![]() @2. Co nie zmienia faktu ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jutro wrzuce wiecej screenow .;].Widze ze wam sie podobaja.;].
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jutro wrzuce screenów wiecej
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2004
Lokacja: GdYniA
![]() |
![]() Fajne zdjecia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel/Lunara Strona mocy: Ciemna xD Liczba postów: Cóś tam ich jest
![]() |
![]() Wyrąbane SS'y
![]()