|
Notki |
CS.Tibia.pl - dyskusja, opinie sugestie itp. Forum dyskusyjne serwera Cs.tibia.pl Relax TP |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2009
|
![]() Witajcie.
To się robi już śmieszne... Mógłby mi ktoś powiedzieć dlaczego dostałem bana, za to, iż upomniałem admina, ponieważ dopuścił, aby rozgrywka toczyła się na mapie, która była zaledwie mapę wcześniej? Adminem, który dał mi bana jest Ryba. Owszem, powiedział, że jeżeli powiem jeszcze jedno słowo na temat zmiany mapy, którą powinien przeprowadzić, to dostanę bana, dlatego postanowiłem już się nie kłócić i przestać, a tu nagle "You have been kicked and banned from this server". Mam nadzieję, że ktoś mi odpowie, co takiego zrobiłem, aby zasłużyć na bana? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Zagłębie
Stan: Usunięty
Imię: Alex De'Caro
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dies Irae
Świat: Secura
Poziom: 135
Skille: 20/28
Poziom mag.: 75
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() # Fajowsky
# de_dust2 # Godziny nie pamiętam # 0:22165592 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Zacznijmy od pierwszego faila:
Cytuj:
Do rzeczy. Jakiś admin zmienił mapcykla i wrzucił de_dust2, potem była jakaś inna mapa, no i znowu zgodnie z mapcyclem wpadł dd2. Jako, że narzekałeś, to zrobiłem vota, czy zmieniamy mapę, czy zostawiamy. Wynik był na "zostawiamy". Potem musiałem się z tobą użerać, w końcu miałem dość i napisałem, że basta. Kaktus za to nie wytrzymał i dostałeś bana. Nie pierwszy ban za narzekanie na mapę i nie ostatni. Nie pasuje? Ja cie nie trzymam na siłę. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Rybzor - 23-03-2009 o 16:56. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok, a na ile jest ban? Poza tym, nie jestem panem map cycla, ale jako gracz mam coś do powiedzenia i martwi mnie to, że cały czas gramy monotonnie te same mapy. Poza tym, 9 osób zagłosowało na to, że nie chcą zmiany mapy, przy czym grało 18 osób, tak więc połowa chciała, aby mapę zmieniono...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Po pierwsze: skąd możesz wiedzieć ile było głosów za zmianą, skoro wynik vota był taki, aby zostawić mapę = większość musiała za tym zagłosować. Po drugie: niektórzy czasami nie głosują z pewnych powodów Po trzecie: nie wydaje mi się aby w momencie votowania serwer byłby pełny. Co do długości bana to nie pamiętam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jednak mógłbyś łaskawie sprawdzić, prawda?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Piła
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kaktus Hunter
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dies Irae
Świat: Secura
Poziom: 213
Poziom mag.: 79
|
![]() 10080 min - tak jak juz Ryba powiedzial - zostalo zrobione vote na Twoja indywidualna prosbe jak iz D2 bylo 2 mapy temu jenak zostalo one odrzucone przez reszte graczy. Ryba prosil Cie kilka razy abys przestal zawracac tylek i zaczal grac bo Twoje zachowanie bylo irytujace typu "zmien to" "co z Ciebie za admin" itp.
Tak wiec krotko mowiac: Admin zapewnil wybor innym gracza Monotone? jak widac to jest tylko Twoje zdanie a nie reszty graczy, ktorzy wtedy grali Ban? Ryba juz napisal dlaczego - czas na ktory dostales bana moze Cie czegos nauczy
The dance of two free souls...No more masquerades of mortals Just you and me as nightly guests at the dance hall of our last Autumn Your look's so faithful, so brave...as you feel our common pain Our lives and love now in a single stream...the stream of our last Autumn's grief |
![]() |
![]() |