|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Heppi Chinol
Profesja: Knight
Gildia: Arabstcy Hitmani
Świat: Honera
Poziom: 40+
Skille: 75+/70+
Poziom mag.: 5
|
![]() Witam!
A wiec tak: Nie gralem przez troche w tibie (z 2 msc jak nic). Nie personalizowalem konta i nie mialem jeszcze ZADNEGO rec keya na tym koncie. No i wczoraj wbijam sobie, i jakie jest moje zdziwienie, gdzy po dwoch godzinach dostaje maila ze ktos chce zmienic maila w koncie. Proboje sie zalogowac na tibia.com, bez skutku. Probowalem odzyskac konto, lecz zmieniony zostal i password, i acc number. I tu pytanie: mam jeszcze jakies szanse? Przez miesiac moj email bedzie aktywny, wiec jest czas. Czy moge kupic recovery key bez personalizacji konta? Czy beda jakies problemy? Jestem gotowy zaplacic 5 eur za dwa lata gry ;] Ogolnie to co sie dzieje: 1. Nie mam mozliwosci zalogowac sie na strone. 2. Nie moge odzyskac passow e-mailem, bo obie dane sa mi nie znane (acc number i password-hacker je zmienil) 3. Nigdy nie personalizowalem konta. 4. Pare osob moze sie spytac, skad maja adres wziasc, ale na formularzu do kupna rec keya na tibia.com w zakladce lost account? trzeba podac dane adresowe, wiec nie widze problemu. Czekam na odpowiedzi!
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |||
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nie, nie możesz. List przychodzi na ten adres, na który zarejestrowane było konto. W skrócie: Spróbuj odzyskać konto opcją "I have forgotten both my password and my account name.", podając e-mail, na który zarejestrowane było konto. Jeśli Tibia.com wyświetli Ci, że zły jest e-mail, to niestety - konto przepadło, oznacza to, że hacker wyrobił recovery key i już zmienił hasło i e-mail. Pozdrawiam. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Frequenter
|
![]() Przecież możesz przez sam e-mail odzyskać...
Acount Lost - wpisujesz nick - My account has been hacked. - I confirm that I have removed the security problem of my account. - I have also forgotten my account name. - wpisujesz maila.
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Heppi Chinol
Profesja: Knight
Gildia: Arabstcy Hitmani
Świat: Honera
Poziom: 40+
Skille: 75+/70+
Poziom mag.: 5
|
![]() no tak, ale do tego nie trzeba recovery keya?
https://secure.element5.com/esales/checkout.html Tutaj sie adres wpisuje, wiec moze na ten adres list przychodzi? p.s panowie: nie wchodziliscie dalej: wpisuje maila, wywala ,mnie do stronki z recovery ;s p.s2 chodzilo mi bardziej o to, ze gdybym dostal ten confirmation key przez list, to czy by zadzialal? Bez personalizacji konta? tzn. ze wypelnie wszystko w tym linku i by mi wyslali na ten adres co wpisalem reca?
Ostatnio edytowany przez HeppiChinol - 24-03-2009 o 21:34. |
||
![]() |
![]() |