Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 04-01-2004, 02:11   #1
Qstosh
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 08 2003

Domyślny dziora na pohu

witojcie,
czy wie ktos moze jak pokonac tamtego gs'a w tej dziorze ? jestem magiem i to jest chyba jedyny problem.

Jako ciekawostke powiem, ze na 31 lvlu bylem dla niego na 2 strzaly .

uzyc magic shielda ? uhy ? i sdki ?
moze jest jakis inny sposob na zabicie go ? (blocker?)
Qstosh jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 04-01-2004, 05:54   #2
Josibu
Użytkownik Forum

Josibu's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2003

Domyślny

dziura na pohu jest przyczyna wielu zgonow, zabic tamtego gsa jest bardzo ciezko. Najlepiej miec jakiegos dobrze wytrenowanego knighta z wysokim lvl, ale teraz to prawie nic nie da, poniewaz gs niespodziewanie zmienia ataki na byle kogo; moim zdaniem najlepiej wpasc z kilkoma magami i knightem, knight rzuca sie na pierwszy ogien a magowie bombarduja gsa z sd'kow
Josibu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-01-2004, 08:24   #3
Różowy-Wojownik
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 12 2003

Domyślny

moim zdaniem knight 40+ ze skilami 70/70 z dobrym stafem spokojnie wystarczy na bloka do tego sorc 30+ z magicznym 40+ ale tak wogóle po co ci go bić w czymś ci przeszkadza łatwo na nim paść dziura często nie widzoczna no chyba że chcesz odzyskać stuff kolegi który własnie tam zginał
Różowy-Wojownik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-01-2004, 10:32   #4
Szyszek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 10 2003

Szyszek ma numer GG 2186296
Domyślny

hey po co zabijac cos co se spokojnie w dziurze siedzi jak kiedys przez przypadek wpadles i to cos cie zaatakowalo to rozumiem ale czy ty chcesz sie na tym gs'ie zemscic czy co ??? teraz juz wiesz gdzie ta dziura jest wiec do nie nni wchodz
Szyszek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-01-2004, 21:56   #5
Mefi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 09 2003

Mefi ma numer GG 3140258
Domyślny

może chce zabić tego gs'a dla rzeczy bo tam w ciałach jest two handed sword,6 throwing star'ów, i 5 power bełtów i jeszcz jakieś inne przedmioty. a poza ty uważam że najleprzym sposobem na "zabicie" go jest wylurowanie go z dziury na powierzchnie i zabicie na powierzchni po czym można bez problemu wejść do dziury i zabrac rzeczy....
stary 05-01-2004, 07:38   #6
Zaglada
eX Moderator

Zaglada's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1

Gildia: Dreamers
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Matiq
hehe wiem cos o tej dziurze :| chyba z dwa razy tam wpadlem i po chwili majestatyczna napis

"You are Dead"
Po co się odzywasz skoro nie wnosisz nic do tematu ? :O

Cytuj:
może chce zabić tego gs'a dla rzeczy bo tam w ciałach jest two handed sword,6 throwing star'ów, i 5 power bełtów i jeszcz jakieś inne przedmioty. a poza ty uważam że najleprzym sposobem na "zabicie" go jest wylurowanie go z dziury na powierzchnie i zabicie na powierzchni po czym można bez problemu wejść do dziury i zabrac rzeczy....
Quest spoiler, quest spoiler ! =P throwling starow jakos nie znalazlem =/ ale za to inne itemki.
stary 05-01-2004, 12:35   #7
Gremlin
Buuuuu

Gremlin's Avatar

Data dołączenia: 06 10 2003
Lokacja: Edron

Stan: Niegrający
Imię: Sir Grali
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Domyślny

Kiedys z kolega gadalem na temat tej dziury, mowil mi ze czasem tam wchodzi poszukac lootu, nic niestety ni mowil na temat techniki jakiej urzywa.
Kolega wtedy byl Master Sorcerer 51 lvl.
stary 05-01-2004, 19:36   #8
Selus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 08 2003

Selus ma numer GG 1060776
Domyślny

to hyba nie na temat ale jest t tez dziura z 3 smokami 1 przy wejsciu a 2 puzniej wpadlem tam z kumplem kiedy wracalismy z gs wpadlem ciemno niewiem co sie dzieje a tu nagle cos mnie udeza i nagle sie jasno robi i muj kolega wpada i... u are dead bylo tan niezle trupuw to dla mniejszych lvl na loot polecam tamto miejsce

ps.ja stracilem bp uhuw pul e-bomb i pul hmm i jakies tam pojedyncze runki i loot z gs muj kolega którego tez zabil puzniej przyszedl i zabil tego smoka i odzzyskał loot ale zlodziej nam wszystko ukradl
Selus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-01-2004, 09:55   #9
aneezka
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 12 2003

Domyślny

no wiec pare razy juz wybilismy tego gsa (ja-blocker i moj maz 56 sorc); ja sie wbijalam pierwsza, za mna on na magic shieldzie i z sdkow dobijal... no i to na tyle. czasami tez ropowalismy pajaczka i na wolnym to juz prosciutko zabic
aneezka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-01-2004, 10:01   #10
Koniq
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 11 2003

Domyślny lol ?? ;/

LoL ropnijcie GS na gore i tyle ..... czy go palle (Cenzura) cz co ..... jak jestescie pacce to poleca mkupno magick rope tylko to moze was uratowac przed padnieciem w tej dziurze

------
Edit by Gremlin
Koniq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-01-2004, 10:59   #11
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Ja mysle ze dobrym sposobem bylby bloker ktory ma czar challenge i 1 mag z sdkami. Bloker wchodzi i blokuje a mag wchodzi na manna shield i wali z sd, jak sie GS zmieni cel to bloker wali challenge i jest spox. NIe weim tylko z jaka czestotliwoscia GS cel moze zmieniac. ALbo mag moze w razie czego sie ropowac magic ropem(jak ma ) i wracac do dziury jak GS zmieni cel.

Cytuj:
LoL ropnijcie GS na gore i tyle ..... czy go palle (Cenzura) cz co .....
RE: To nie jest trudne ropnac GS, nie raz GS byl do AB przylurowany. Albo w kazo go do samego wejsca gdzie biegaja spidry z -7 przyciagneli. Ludzie sa zdolni.
Dr. Omader jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-01-2004, 11:47   #12
plastus
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 09 2003

Domyślny

Amysleliscie moze o tym zeby zucic na siebie w rogu ebombe,powtazam NA SIEBIE, schowac sie w niej (gs nie wejsdze w bombe) i bic go z hmm.
plastus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-01-2004, 11:53   #13
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

RE:up

Wydaje mi sie ze GS przebiegnie po e-bombie do ciebie, tak szlyszlem, ze nie omija ebomb tylko po nich biegnie.
Dr. Omader jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-01-2004, 02:55   #14
Qstosh
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 08 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Szyszek
hey po co zabijac cos co se spokojnie w dziurze siedzi jak kiedys przez przypadek wpadles i to cos cie zaatakowalo to rozumiem ale czy ty chcesz sie na tym gs'ie zemscic czy co ??? teraz juz wiesz gdzie ta dziura jest wiec do nie nni wchodz
tak, chce sie zemscic
zabil mnie juz dwa razy za kazdym razem wpadalem przez przypadek ^^
Qstosh jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania