|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2003
|
![]() witojcie,
czy wie ktos moze jak pokonac tamtego gs'a w tej dziorze ? jestem magiem i to jest chyba jedyny problem. Jako ciekawostke powiem, ze na 31 lvlu bylem dla niego na 2 strzaly ![]() uzyc magic shielda ? uhy ? i sdki ? moze jest jakis inny sposob na zabicie go ? (blocker?) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
|
![]() dziura na pohu jest przyczyna wielu zgonow, zabic tamtego gsa jest bardzo ciezko. Najlepiej miec jakiegos dobrze wytrenowanego knighta z wysokim lvl, ale teraz to prawie nic nie da, poniewaz gs niespodziewanie zmienia ataki na byle kogo; moim zdaniem najlepiej wpasc z kilkoma magami i knightem, knight rzuca sie na pierwszy ogien a magowie bombarduja gsa z sd'kow
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2003
|
![]() moim zdaniem knight 40+ ze skilami 70/70 z dobrym stafem spokojnie wystarczy na bloka do tego sorc 30+ z magicznym 40+ ale tak wogóle po co ci go bić w czymś ci przeszkadza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2003
![]() |
![]() hey po co zabijac cos co se spokojnie w dziurze siedzi jak kiedys przez przypadek wpadles i to cos cie zaatakowalo to rozumiem ale czy ty chcesz sie na tym gs'ie zemscic czy co ??? teraz juz wiesz gdzie ta dziura jest wiec do nie nni wchodz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() może chce zabić tego gs'a dla rzeczy bo tam w ciałach jest two handed sword,6 throwing star'ów, i 5 power bełtów i jeszcz jakieś inne przedmioty. a poza ty uważam że najleprzym sposobem na "zabicie" go jest wylurowanie go z dziury na powierzchnie i zabicie na powierzchni po czym można bez problemu wejść do dziury i zabrac rzeczy....
![]() |
#6 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#7 |
Buuuuu
|
![]() Kiedys z kolega gadalem na temat tej dziury, mowil mi ze czasem tam wchodzi poszukac lootu, nic niestety ni mowil na temat techniki jakiej urzywa.
Kolega wtedy byl Master Sorcerer 51 lvl.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2003
![]() |
![]() to hyba nie na temat ale jest t tez dziura z 3 smokami 1 przy wejsciu a 2 puzniej wpadlem tam z kumplem kiedy wracalismy z gs wpadlem ciemno niewiem co sie dzieje a tu nagle cos mnie udeza i nagle sie jasno robi i muj kolega wpada i... u are dead bylo tan niezle trupuw to dla mniejszych lvl na loot polecam tamto miejsce
ps.ja stracilem bp uhuw pul e-bomb i pul hmm i jakies tam pojedyncze runki i loot z gs ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2003
|
![]() no wiec pare razy juz wybilismy tego gsa (ja-blocker i moj maz 56 sorc); ja sie wbijalam pierwsza, za mna on na magic shieldzie i z sdkow dobijal... no i to na tyle. czasami tez ropowalismy pajaczka i na wolnym to juz prosciutko zabic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2003
|
![]() LoL ropnijcie GS na gore i tyle ..... czy go palle (Cenzura) cz co ..... jak jestescie pacce to poleca mkupno magick rope tylko to moze was uratowac przed padnieciem w tej dziurze
![]() ------ Edit by Gremlin |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Ja mysle ze dobrym sposobem bylby bloker ktory ma czar challenge i 1 mag z sdkami. Bloker wchodzi i blokuje a mag wchodzi na manna shield i wali z sd, jak sie GS zmieni cel to bloker wali challenge i jest spox. NIe weim tylko z jaka czestotliwoscia GS cel moze zmieniac. ALbo mag moze w razie czego sie ropowac magic ropem(jak ma
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 09 2003
|
![]() Amysleliscie moze o tym zeby zucic na siebie w rogu ebombe,powtazam NA SIEBIE, schowac sie w niej (gs nie wejsdze w bombe) i bic go z hmm.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() RE:up
Wydaje mi sie ze GS przebiegnie po e-bombie do ciebie, tak szlyszlem, ze nie omija ebomb tylko po nich biegnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2003
|
![]() Cytuj:
![]() zabil mnie juz dwa razy ![]() |
|
![]() |
![]() |